Ideer for å skape og dekorere et lyst soverom

Ideer for å skape og dekorere et lyst soverom

Et soverom er et bortgjemt sted i et hus hvor en person kan slappe av i stillhet, ta en glede av munterhet og få styrke for en arbeidsdag. Interiøret skal berolige nervesystemet, fremme fred og avslapning. Bakgrunn for soverom i lyse farger er satt til positive, skape en følelse av renhet, friskhet, varme.

Hvor skal du begynne?

I utformingen av soverommet er det viktig å fokusere på to aspekter - valget av stil og fargevalg av rommet. Når du velger en stil, bør man styres av hensyn til funksjonalitet, bekvemmelighet og muligheter. Farge - det er mer emosjonell side av designen av rommet. Det skaper et humør, det påvirker leietakeres velvære. Det er et stort utvalg.

Grønne gardiner

Jo større rommet og jo høyere taket er, jo mer lys og luft er det i den. I utgangspunktet er dette rommet ment for rekreasjon. Derfor bør den ikke ha skarpe detaljer, skarpe kontraster av blomster. Innredning brukes ofte i tre møbler med myke seter og naturlige materialer i tekstilene i vinduer, sengetøy.

malerier på veggen

Vakker utseende tapet i butikken kan ikke passe inn i soverommet ditt. Derfor plukk opp bakgrunnen, ta prøver og "prøv på" dem på veggene.

Hvit Soverom

Dette rommet ser blendende og elegant ut. Den har mye lys. Men dette betyr ikke at alle elementer i dekorasjon eller innredning skal være eksepsjonelt hvite. Renheten til den primære farge vil fremheve kontrasterende detaljer i innredningen eller møbler. Det kan være en stor bukett med gule eller grønne blomster i en vase dekorert med gull. Eller en bokhylle med bøker med farget bindinger.

svarte lampeskjermer

Hvilken tapet i dette soverommet? Lys, men med et bilde eller ikke en lys utskrift. For å gjenopplive interiøret og legge til en vridning i atmosfæren, kan vekten ikke bare gjøres ved hjelp av farge, men også tekstur. For eksempel, malt hvit murvegg. Interiøret vil være mer harmonisk, hvis skyggen av møbler vil bli kombinert med tapet. Familiebilder eller kunstmalerier vil gi unikhet og tilpasse rommet.

Krem nyanser

Varmt, velsmakende beige-kremfarger er svært egnet for et soverom. De gir et dempet lys som faller fra vinduet til solens stråler, og rommet blir kosere, spesielt i kveldslampen.

krem soverom

Hvilket tapet i soverommet? I dette tilfellet er det nødvendig å følge regelen om å kombinere farger: å varme møblertoner for å velge varmt bakgrunn. Utseende brune møbler med pastell nyanser: beige, hvit, lys gul, grå. Disse fargene vil gi det indre av soverommet varme og komfort.

Ikke velg tapet med lyse bilder og utskrifter. På soverommet vil det være upassende. På sengens hode kan du kombinere to toner, for eksempel lysegrønn og blekgult, og lime dem med striper. På veggen med krem ​​tapet kan du henge et bilde i rolige beige toner. Lys interiør bør ikke dekoreres med friske blomster i potter. De vil bryte nåden og airiness av stil.

TV på veggen

Revive og røre opp rommet kan være fargerike feiringer. Det er viktig å ikke bryte sammen den stilistiske løsningen, slik at dekorasjonene ikke undertrykker stemningen i designet. Farger for dekorative gizmoer bør velges ikke slående - gul, blå, rosa. De kan legges til sengetepper, ikke senger, puter, dekorasjon av lamper og veggdekorasjoner.

Arrangement av aksenter

Tenk på interiøret, du må bestemme hva som skal være aksent: mykt, flerfarget tilbehør, møbler eller tapeter.

Fargene på tilbehøret skal ikke være veldig lyse. Det kan være gule dekorative puter, et teppe med blå slag, rosa blomster (kunstig eller levende), fargerike takter, pastell.

fargede puter

Når du bruker en lys farge, må du sørge for at den kompletteres med tilbehør eller innvendige gjenstander, ellers vil det se utelukkende.

Noen ganger tapeter som brukes til å dekorere aksenssonen, lim til taket, og øker høyden på rommet. På oppfatningen av størrelsen på rommet påvirker bilde finish. En liten vertikal tegning øker visuelt taket, rhombuses - utvide rommet.

Fargen på det store mønsteret skal være mykt. I et stort rom er lerrommene i en vertikal stripet stripe, med store elementer. En annen metode er patchwork: kombinasjonen av dekorative fragmenter.

Design ideer

  • Legging av alle veggene i rommet med tapet av samme farge er ikke lenger relevant. De nåværende modetrender består i tildeling av veggen i sengens hode. Resten av overflaten er pusset eller malt.

tapet stripet

  • Du kan bruke tapet av lyse farger, hvis soverommet åpner til nordsiden, har det ikke nok lys.

seng og nattbord

  • Interiøret i et lite rom må gjennomtenkes uten stripede tegninger i tapet og møbler med lyse farger. Alle disse elementene reduserer visuelt plass. Men de er perfekte for et kvadrat soverom med høye tak, forutsatt at stripene vil ligge parallelt med gulvet.

TV på veggen

  • Du kan legge til høyttalere i utformingen av soverommet med tapet av forskjellige mønstre og farger. For eksempel lim inn bakgrunnsbilde på to vegger av samme farge som gardinene, og la resten hvite.

lilla soverom

Soverom Bakgrunn på loftet

Hvilke farger å velge i soverommet interiør? Et rom for hvile, som ligger på loftet, er ofte innredet i ett fargevalg. Veggene, taket og sengetøyet har et identisk mønster. Denne resepsjonen reduserer visuelt rommet i rommet.

bilde på veggen

For å øke visuelt rommet, er det nødvendig å male taket i hvitt og bruke lyse farger på bakgrunnen. Du må fokusere på dine preferanser, belysningen av soverommet og dens størrelse.

Soverom i et landsted

Tenker på interiøret i et rom, man bør ikke konsentrere seg om ett fargespekter. Lys nyanser kan brukes i sengetøy eller i vindu gardiner. Akkent i soverommet kan opprettes ved hjelp av lyse møbler. Men det er ikke anbefalt å male eller lime til tapetet på veggen. Treet selv vil utfylle stilen. Hvis oppgaven er å skape et rom i lyse farger, bør du velge fargerikt tilbehør: blomster, malerier, bilder, nattlys, suvenirer etc.

bord og lenestol

Valget av møbler for et soverom avhenger av belysningen av rommet og fargen på tapetet. Det er viktig å finne en midtbane her. Det mørke soverommet vil undertrykke, og hvitt kan ligne et sykehusrom. Tre møbler vil bidra til å fortynne situasjonen. Atmosfæren av lyshet vil bidra til å lage en seng av furu lys gylden farge. Eik eller bøk vil gi en atmosfære av eleganse.

Design av et lett soverom (2 videoer)


Alternativer for å lage et lyst soverom (42 bilder)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 4 = 1