Ozadja v večbarvnih črtah: okrasimo stene z umom

Ozadja v večbarvnih črtah: okrasimo stene z umom

Notranjost je preprosta naloga. Moda za to dekoracijo sten se je pojavila v sedemdesetih letih, ko je bila osnova za ustvarjanje zanimivega prostora metoda njene strukturiranja: igra sorazmerij, barv in geometrijskih oblik. Danes oblikovalci uporabljajo črtaste stene v različnih stilih in prostorih. Razmislili bomo o tem, kako pravilno vnašati ozadje v notranjost, s tem, kako ta "jed" izgleda najbolje in kako jo primerno sezono.

Glavna pravila

V spalnici ali v kuhinji ni pomembno. Glavna stvar pri delu s takšnim tiskom je, da ga skladno združimo s pohištvom v prostoru in se tudi prilegamo v prostor. Upoštevajte osnovna pravila, da bi nova notranjost ustrezala ne samo vašim okusom, temveč tudi razpoloženju prostora:

  • Višina stene se bo pojavila bolj vidno, če boste vzeli pravo razmerje traku: širok bo raztegnil stene na straneh in se ozko raztegnile, dvigovanje stropa nad nivojem očesa.

rdeče črte

  • Svetel pas kontrastnih odtenkov bo vizualno naredil prostor manjši, medtem ko kombinacija pastelnih tonov - ustvarja videz razpršene svetlobe.  Najbolj ugodna možnost - oblikovanje ene ali dveh sosednjih sten z netkani ozadje takšno barvanje. Tako lahko poskusite s prostorom, ga izkrivite ali, obratno, - poudarite geometrijsko obliko v notranjosti. To je tipičen dizajn v sodobni kuhinji ali dnevni sobi.

spalnica

  • Tekstura sten mora biti nevtralna, recimo sijajna ali matirana, ne preobremenite sten. To je način, kako poudariti umetniška dela, pohištvo svetle barve ali kateri koli drugi funkcionalni del dekorja.

vijolični dvan

  • Uporabite netkane ozadje s horizontalnimi črtami samo v sobi z visokim stropom, ki jih je treba kombinirati z ustrezno nastavljeno razsvetljavo: poleg centralnega, morajo biti svetilke glede na ravni in področja prostora. Nadomestilo za aplikacijo: z njihovo pomočjo izberite delovni del v kuhinji in ustvarite klasičen retro dizajn.

TV na steni

Pomembno: lepljene netkane ozadje s črtastim tiskom lahko le na skrbno pripravljeni površini, lepo zasukate do zadnjice. Vsako odstopanje, celo nekaj milimetrov, bo očitno in podzavestno dražilo psiho.

Okrasite stene

Striped fleece ozadje v notranjosti se uporablja za različne sloge. Oglejmo si, kako jih pravilno uvesti v sobe z določenim dekorjem in idejo. Take netkane ozadje se lahko varno uporabljajo za dekoriranje sten v različnih stilov.

Tradicionalni baročni slog vključuje uporabo vodoravnega traku v dekoraciji sten. Za to so uporabljene najuspešnejše kombinacije kontrastnih pastelnih odtenkov. Alternativa: okrasite stene dnevne sobe v duhu neo-baročne, s poudarkom na svetlih barvah in prijetnem razkošju. Klasične iste kombinacije kažejo mehko igro odtenkov: lila, roza, modra, rjava in bež.

rjava kavč

V tistih 70-ih, kjer so stene pogosto kontrastna platna za pohištvo. Torej, lahko igrate na različnih oblikah, ki dopolnjujejo črtasto steno z okovji z mehkimi, okroglimi konci. Trak je izdelan tudi v kontrastnih komplementarnih barvah, kot so terakota in kobalt, v utišanih odtenkih. Ali se med pohištvom in dekoracijo sten opazuje podobna igra. Najbolje je, da poskusite sprejem v kuhinji.

komoda in postelja

Prišel iz Japonske minimalizma, kjer so stanovanja zelo majhna, želi poudariti, da je prostor v prostoru zaradi preprostih oblik in utišan barve, v kombinaciji z visoko-tehnoloških in naravnih estetiko. Torej, lahko najboljša možnost biti horizontalna bež, sive ali rjave proge, ki poudarjajo širino stene, nizko pohištvo in dekor so preproste obrisi.

Moda za pop art je prišla k nam že od šestdesetih let, ko so "zebra" in grah postali prevladujoči tisk za dekoriranje česar koli, ne glede na to, ali gre za stene, kavo ali obleko. Kot osnovo za navdih lahko vzamete sladkarije otroka: venec dveh ali treh kontrastnih, a utišanih odtenkov. Mi dopolnjujemo takšne netkane bele tapete z belim pohištvom, in - Voila! - krepko in izvirno obliko spalnice ali dnevne sobe je pripravljena.

naslonjalo in vzglavnik

Pogosto, terase, balkone in otroško narediti v slogu kabine kapetanski, ki združuje bele in modre črte. Priporočamo, da eksperimentirajo z zamenjavo peska na modro in bež odtenkih, in manjka modra uporaba s tekstilom: zavese, draperije, blazine, oblazinjeno pohištvo, itd Ta tehnika bo videti sveže v kuhinji in v dnevni sobi ...

Pomembno: na splošno je netkana ozadje s črtastim tiskom razdeljeno na dva tabora: pastelno in svetlo barvo. Prvi bo ustvaril prijeten dizajn v spalnici ali v vrtcu, slednji pa bo igral na nov način v kuhinji, kopalnici, opremil hodnik.

Strip za vrsto bivalnega prostora

Kot lahko vidite, ne samo, da slog vpliva na izbiro barve, netkane pavza ozadje v notranjosti iste sence igrajo drugače v prostorih. Razmislite, kako se zaznava barve spreminja glede na namen sobe, bomo določili najbolj ugoden dizajn.

  • V kuhinji: dizajn vključuje uporabo svetlih odtenkov, ki povzročajo apetit. Rjavi toni so najboljši za druge prostore. Rdeči ali zeleni navpični trak - odlično osvežite celo staro pohištvo. V kuhinji je glavna stvar dodelitev enega območja, kuhanje ali jedenje hrane.

miza in stol

  • Koridor: lahko uporabite rjavo barvo, vendar je treba zasenčiti z bežimi vložki, pohištvom in nekaj svetelimi dodatki. Pomembno je, da ne preobremenite dekorja. Koridor je pogosto ozek in dolg, lahko igrate z vizualnim širenjem s svetlimi barvami.

cvetlice

  • V spalnici: modra, lila ali bež flis ozadje - to je klasika žanra. Takšno vzdušje je pred spanjem in popolnoma združeno s pohištvom svetlih in temnih tonov.

posteljo in slike

  • V dnevni sobi: rjavi trakovi poudarjajo statiko prostora in sivo - mirnost, zadrževanje. Dodajte jim svetle enobarvne kovinske dele, dizajn pa bo prefinjen.

kavč in blazine

  • V kopalnici: zelene in bele črtice bodo osvežile in naredile zabavo nepozabno, polnjenje z občutkom živahnosti. Prvotna tekstura ploščice lahko poudari stilsko obliko na taktilnem nivoju, na primer zdaj je v modi uporabljati ploščice za les, morske kamenčke itd.

Bodite pozorni: ozadje v vodoravnem traku vam omogoča, da spremenite prostor, in v navpični - privabiti pogled.

Prva možnost je lažje združevati z drugimi risbami in izpiski, ki jo lahko uspešno združite z barvami. Glavna stvar - v slabo osvetljenem prostoru ne uporabljajte velikih rjavih, črnih in zelo temnih elementov za dekoracijo sten, tudi za prostorno dnevno sobo.

Najbolj pomembna stvar - kombinirati barve in vzorce, igranje s sobo, tako da je bil poudarek le na eno stvar: za stene, pohištvo, delovno ali naselju, itd Ne Potrudite se z različnimi odtisi v neposredni bližini, razredčimo zasnovo s pomočjo prav .. nastavite osvetlitev iz več virov in se ne bojite eksperimentirati!

Videogalerija


Fotogalerija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

54 + = 63