Amerikansk stil: lejlighed muligheder (50 billeder)

Amerikansk stil: lejlighed muligheder (50 billeder)

På trods af at den amerikanske stil er designet primært til rummelige værelser eller studielejligheder, kan den med succes tilpasses og til små størrelser post-sovjetiske lejligheder.

Moderne amerikansk stil bestikker borgerlig respekt og en demokratisk mulighed for realisering i ethvert rum.

moderne amerikansk stil

Distinctive Style Options

Grundlaget for stil er plads. Alle værelser skal udgøre et enkelt boligareal. For en lille lejlighed kan du kombinere hallen med en gæst eller et køkken. For at opnå dette skal du slippe af med de forskellige skillevægge og de overbelastede rummøbler.

moderne amerikansk stil

Men for hele enhed af lokalerne bør private værelser forblive utilgængelige for en outsider. Et soveværelse eller en børnehave bør aldrig kombineres med en stue.

For at gøre lejligheden ser harmonisk og rummelig ud, kan du bruge buer eller pseudokolonner som elementer til zonering.

moderne amerikansk stil

Et andet kendetegn ved den amerikanske stil er tilstedeværelsen af ​​sådanne elementer som nicher og alkove. En enkelt niche fuld af hylder til bøger eller et tv-apparat med stereoanlæg er en integreret del af stuen. Små nicher bruges i soveværelset - det giver dig mulighed for at holde alt du behøver uden at tage plads i rummet med forskellige borde og natborde.

moderne amerikansk stil

Ideen om et rummeligt værelse gælder også for toilettet. Badeværelset skal have et vindue. Hvis din lejlighed ikke er tilgængelig, kan du skabe illusionen om tilstedeværelsen af ​​et vindue i rummet ved hjælp af spejle og LED belysning.

Toilettet er ofte kombineret med et badeværelse for at udvide rummet.

moderne amerikansk stil

Indretning

For de amerikanske interiør lejligheder at bruge træ materialer i interiøret - den vigtigste særpræg. For at maksimere den amerikanske stil i indretningen, med et lille budget, kan du bruge de materialer, der efterligner en dyrere finish.

moderne amerikansk stil

Paul

Den vigtigste lovgiver i design af sex i amerikansk stil er den fuldstændige eller delvise mangel på gulvtæppe. Af de færdige materialer er det ideelle valg træ - laminat eller parket. Du kan også bruge keramiske fliser. Tæppe og linoleum er uønskede at bruge.

For at give rummet, især soveværelset, hygge, kan du bruge små fleecy tæpper.

moderne amerikansk stil

loft

I farveplanen skal loftet være lys i beige toner. Siden den amerikanske stil stammer fra landrancher, skal stuen suppleres med loftbjælker eller lister. I farver skal de være identiske med naturligt mørkt træ. En sådan kontrast vil give mulighed for visuelt at udvide rummet.

moderne amerikansk stil

vægge

I den klassiske version af den amerikanske stil til beklædningen af ​​vægge i lejligheden anvendes paneler. Der er mere præference for træmaterialer. Men i den moderne amerikanske stil i interiøret er tilladt og andre muligheder for færdiggørelse af væggene. For eksempel groft gips, efterligning af en bar eller murværk.

Hvis du er vant til at bruge papirbaggrunde, så vælg enten med et neutralt mønster eller med en efterligning af en industriel stil.

moderne amerikansk stil

Hvordan man vælger de rigtige møbler

Møbler variationer til et værelse i moderne amerikansk stil bør kombinere soliditet og komfort. Men samtidig må du ikke overbelaste rummet.

moderne amerikansk stil

Stue

For at dekorere stuen i amerikansk moderne stil er det nødvendigt at bruge en stor sofa og et par lænestole. En gulvlampe og et sofabord ved sofaen er også obligatoriske egenskaber. I stuen skal der også være et arbejdsområde. Med andre ord skal et massivt skrivebord eller en lille sekretær, afhængigt af rummets samlede areal, være til stede.

Tilstedeværelsen af ​​et stort antal bøger - på hylderne eller som dekorative elementer er også en obligatorisk attribut til den amerikanske stil.

moderne amerikansk stil

I stuen er der to zoner - til arbejde og modtagelse af gæster. For at kompetent bryde det ind i zoner, brug polstrede møbler. Derfor kan en stor sofa ikke lægges under en væg. Hans sted er midt i rummet. Derfor begynder rummets layout med sofaen. Og alle de øvrige møbler er placeret med en binding til den.

moderne amerikansk stil

køkken

For denne forudsætning skal der være en arbejdende ø. Det er han, der er midten af ​​køkkenet. Det er ligegyldigt hvilken teknik du installerer på den, det vigtigste er, at det er han, der var den største violin i køkkenorkesteret. For at maksimere pladsen i køkkenet, brug vedhæng og gulvskabe, indbyggede apparater og indtrækningsstrukturer.

moderne amerikansk stil

Soveværelset

Hvis du vælger soveværelsesmøbler, skal du overveje den enkelte smag og præferencer. Hovedelementet i soveværelset er sengen. Du kan bruge træ senge eller smedejern rammer. Hvis soveværelset har en massiv seng, så skal resten af ​​møblerne være flere gange mindre.

I stedet for store skabe kan du bruge skjult i nicherne af tøj eller i kolonner i kolonner.

moderne amerikansk stil

Anvendelse af tekstiler i interiøret

Til klassisk amerikansk stil i det indre af en vigtig rolle, der spilles af væv. Møbelmøbler, tekstilbetræk til stole og stole, gardiner til vinduer - alt skal matches i overensstemmelse med hvert element af indretningen. Farve og tekstur af stoffet vælges til grundelementerne i rummets design.

moderne amerikansk stil

For at tilføje farver til interiøret kan du bruge flerfarvede puder eller bruge gardiner til vinduer i mørkere farver. En lys stue med lyse dæk på lænestole og flerfarvede sofushynder vil se original og frisk.

moderne amerikansk stil

Til udsmykning af vinduer anvendes oftest draperier i gulvet af tunge naturtyper. Som en kontrast er lyse romerske eller østrigske gardiner ideelle. For køkkenet er det bedst at bruge romerske persienner med et lyst geometrisk mønster - i en linje eller et bur.

Til vinduerne i soveværelset kan gardinerne udfyldes med en lambrequin med glatte kanter i gyldne toner. Brug ikke for kurvede elementer.

moderne amerikansk stil

Som et materiale til gardiner er det bedst at bruge naturlige stoffer. I køkkenet og i soveværelset skal du bruge gardiner af sengetøj og bomuld. I stuen er det hensigtsmæssigt at bruge gardiner af bomuld, men for gardinerne er en fluffy velour ideel.

moderne amerikansk stil

For at tilføje plads til det indre af din lejlighed skal du tilføje et par forfriskende dekorelementer. For eksempel levende blomster i lyse gryder, billeder i trærammer på væggene.

Også stuen med stakke af bøger bundet med snor, som er placeret i hjørnet af rummet eller i nærheden af ​​lænestolen, vil se original. På hylderne eller sofabordet kan du placere flotte små figurer eller sjove figurer.

moderne amerikansk stil

For den amerikanske moderne stil i indretningen skal være til stede små dekorative elementer. Det vigtigste er at observere foranstaltningen og ikke overbelaste rummets rum.

Video Galleri

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

84 − = 76