Marinestil i det indre: hvordan man designer værelser og skaber en hygge

Marinestil i det indre: hvordan man designer værelser og skaber en hygge

Havet tema i det indre eksisterer over hundrede år og mister ikke sin relevans. Garantien for dens succes i universalitet, og at sådan indretning kan realiseres selv med et beskedent budget. Derudover er der et stort antal færdige indvendige genstande, som forenkler udformningen af ​​det marine tema i livet.

Marine indretning

Grundlæggende principper

Essensen af ​​marine design er brugen af ​​blå, hvide og blå farver i interiøret samt deres forskellige nuancer. Ofte anvendes en kombination af disse farver i form af en strimmel. Det anbefales dog ikke at bruge for mange strimler. Hovedfarverne kan fortyndes med andre farver, såsom temaer: sand, koral, brune toner.

I mere moderne variationer er det tilladt at dekorere interiøret i marinestil med brug af beige og pastellblå farver, da dette interval virker mere beroligende for nervesystemet.

Maritime temaer i indretningen

Marine interiørdesign kræver, at møblerne er lavet af naturlige materialer, primært af træ. Du kan også bruge kurvemøbler (rattan) og hængekøjer. Wicker møbler giver mere charme og luftighed til interiøret. Det er tilladt at kombinere gamle og nye ting i sådanne boliger.

Marine stil i indretningen

Havtema i indretningen indebærer også udsmykning af boligen ved hjælp af naturens gaver: skaller, sand i vaser, samt keramik, trunker, rat, kompasser osv. Selv pebble i interiøret kan bruges.

Indretningen i en marine stil

Havstene kan være i gennemsigtige vaser, i form af paneler, understøtninger, efterbehandling materialer. Derudover vil originale billeder af havstenene i interiøret se original.

Dekorative panel af sten

Det er vigtigt at være opmærksom på tekstilindretning i boligdesign i sådanne emner. Puder af forskellig størrelse skal være i store mængder. Gardiner lavet i form af sejl, perfekt komplementere det samlede billede. Gardiner skal være lette og lavet af naturlige stoffer.

Marine stil i indretningen

Akvariet passer perfekt til udformningen af ​​værelser i den marine stil. Den kan placeres i centrum eller nær væggen, give et godt baggrundsbelysning og afhente fisk efter din smag. I akvariet kan du placere sand, sten, levende eller kunstig koraller, alger, samt andre genstande i form af et hvilested for fisk (for eksempel en model af et nedsænket skib mv.).

Maritime temaer i indretningen

Badeværelse i marine stil

Den universelle maritime stil i indretningen skyldes muligheden for at bruge den i alle værelser i boligen. Rummets design afhænger af dens formål: bolig, ikke-bolig, specifik type. Den mest almindelige anvendelse af marine temaer er netop badeværelset.

Havindretning i det indre af badeværelset ser altid passende og interessant ud. Nu kan du købe keramiske fliser af forskellige typer. Der er hele billeder af fliser på hele væggen, som kan samles i dit badeværelse, for eksempel med Neptun, en havfrue, havheste. Og individuelle detaljer i billedet kan ændres til din smag.

Badeværelse fliser i marine stil

Til sådanne interiører på markedet tilbydes tilbehør af den tilsvarende orientering. Disse kan være sæt badeartikler af gennemsigtig plexiglas med skaller inde.

Indretning til badeværelset i form af muslingeskaller

Soveværelse dekoration

Indretningen udføres på forskellige måder. Soveværelser i maritim stil anbefales ikke at male helt i blåt, da det unødigt overbelaster interiøret. Skibets styling ser smukt ud, når væggene er trimmet med en foring. Gulvet i rummet skal også være træ.

Soveværelse i marine stil

Det indre af soveværelset får en færdig eftertanke. For at gøre dette kan du bruge passende tilbehør, tekstiler, lysekrone, lamper med gulvlamper, et tæppe af vævet halm. Det er ideelt at bruge miniature modeller af skibe i flasker eller på stande. Du kan hænge malerier, der skildrer seascapes, undervands indbyggere, skibe.

På videoen: turkis bugt - soveværelse i marinestil

Børneværelse

Normalt er designen af ​​børn i den marine stil brugt til at dekorere værelserne af drenge. Dette interiør er i stand til at inspirere barnet til forskellige præstationer og hæve hans spiritus. Han udvikler også fantasi og æstetiske følelser hos børn. For det indre af børnenes værelse er der passende tapeter med billedet af havnebrygga, værftet, undervandsverdenen. Sengen kan også udføres som et skib. Velkommen tilstedeværelsen af ​​tegninger af ankre, rat og andre tematiske egenskaber i indretningen.

Gulvtæppet i et sådant børnehave skal svare til drengens alder og hans behov. For spil er det ønskeligt at vælge tykkere bomuldsprodukter med passende farver og mønstre. I et rum med en maritim stil vil interiøret organisk ligne et spilkompleks med et rebstige og et reb, samt en stor kloden og et geografisk kort over verden.

Børns stil i havet

I rummet kan du samle en samling af skaller og sten af ​​forskellige typer for at udvikle taktile fornemmelser i en ung dreng. Designet i den marine stil kompletteres perfekt af vægge med børns tegninger på temaet. For ældre børn leveres skibsmodeller til selvmontering og yderligere installation i rummet.

Køkken og stue

I køkkenet og i stuen er det vigtigste at observere de grundlæggende principper for havdesign, det er lige så vigtigt at skrive organisk husholdningsapparater. Kompetent og elegant at tænke over design for boliger i denne stil kan være ved hjælp af en professionel designer. Men hvis du vil forsøge at udføre et sådant arbejde, kan en der har en veludviklet smag og stilfølelse, og for dette er det ikke nødvendigt at have kunstneriske færdigheder.

Ved indretning af et køkken er det ikke nødvendigt at bruge dekorative genstande, der er forbundet med vand eller efterligne vandindbyggere. Det er muligt at vælge sådanne smalle orienteringer som:

  • strand tema (eventuelle strand tilbehør bruges);
  • Bungalow (som om køkkenet er i et hus stående på vandet);
  • rent fiskeri orientering (køkken til en fisker);
  • indretning af skibs styling.

Gulvet i køkkenet kan trimmes med træ og ligne et dæk eller en hytte. Til dette formål er et parketbræt eller en så økonomisk mulighed som et laminat ideelt. Vægge er ofte valgt tapet - de kan være med et omfattende billede af havbølger eller andre teksturer på havets tema.

Der skal lægges særlig vægt på køkkenforkladen - det kan være lavet af almindelige fliser (ofte mosaikfliser) eller glas med fotoudskrivning. I sidstnævnte tilfælde vælges et billede af vandelementet.

Indretning af køkkenet i en marine stil

I stuen er det bedst at bruge møbler dækket af en klud i en hvidblå strimmel. Det er tilladt at anvende en række dekorative puder med anvendelse af fisk, bobler, bølger, skaller. Det er ønskeligt, at de indvendige genstande udelukkende er lavet af naturligt træ, med produkter, der ofte er specielt alderen. Forresten er det i stuen, at stedet er for et stort akvarium med belysning.

Stue i marine stil

Marine stil med egne hænder

Havinteriør kan tænkes igennem og udføres af egne hænder, især for at producere størstedelen af ​​dekorelementerne. Selvfølgelig kan du ikke tænke på alt selv, du bliver nødt til at kigge på interessante løsninger fra designere. Det er muligt at sy puder og sengetæpper sig selv, samt at fylde de gennemsigtige vaser med gaverne til havet og forskellige småsten. Du kan lave et panel af farvede sten med et billede eller en indskrift. Det er bedre at samle sten fra bankerne i nærheden af ​​floder eller søer, hvis der ikke er noget hav i nærheden. Dette vil medvirke til at spare budget og gøre dit hjem mere unikt.

Dekorativ pude i marine stil

Negle design

Havindretning i indretningen giver dig mulighed for at lave fotosessioner uden at gå hjem. Du skal bare klæde sig passende, lave et hårklipp, makeup og manicure med et sømdesign i marine stil. Nu er det modigt at bruge forskellige tegninger til hver søm. Følgelig indebærer designet af negle i denne stil de ovennævnte basisfarver og deres sorter samt en strimmel (bred, smal, solid eller delvis). Ud over strimlen kan du bruge de rigtige farver i en monofonisk form.

Nail design i marine stil

I marine sømdesign anvendes tegninger, der svarer til temaet: ankre, stjerner, fisk, bølger, delfiner. For at sætte billeder lettere gennem stenciler, selvom der i dag sælges særlige klistermærker på neglene. I dette tilfælde kan du også bruge rhinestones og pailletter.

Et sådant negle design vil give en fuldstændighed til billedet af en kvinde, der kan lide den maritime stil. Gelbelægningen giver dig mulighed for at nyde mesterværket på dine hænder længere.

Design af negle med havmønster

Det marine tema vil aldrig gå ud af mode. Nu er det allerede en klassiker i design af både lejligheder og dachas. For at overraske besøgende i dette tilfælde er det kun muligt forfatterens ideer og originale henrettelser. En vigtig rolle i denne sag er spillet af tilgængeligheden af ​​ting af egen produktion (håndpige).

Denne stil fremmer koncentration, organisation og nøjagtighed. Det er vigtigt at indpode sådanne kvaliteter i den yngre generation. Som en minus kan man kun bemærke uacceptabiliteten af ​​ting, som de maritime temaer i det indre ikke korrelerer, især vedrører familiens relikvier.

Design af køkken og stue-spisestue (2 videoer)

Marinestil i det indre (40 billeder)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

− 4 = 1