Amerikansk stil: leilighet muligheter (50 bilder)

Amerikansk stil: leilighet muligheter (50 bilder)

Til tross for at den amerikanske stilen er utformet hovedsakelig for romslige rom eller studioleiligheter, kan den vellykkes tilpasses og for små størrelser post-sovjetiske leiligheter.

Moderne amerikansk stil bestikker borgerlig respekt og en demokratisk mulighet for realisering i noe rom.

moderne amerikansk stil

Spesifikke stilalternativer

Grunnlaget for stil er plass. Alle rommene må utgjøre en enkelt boareal. For en liten leilighet kan du kombinere hallen med en gjest eller et kjøkken. For å oppnå dette må du bli kvitt de forskjellige partisjonene og de overbelastede rommet møbler.

moderne amerikansk stil

Men for alle enhetene i lokalene, bør private rom forbli utilgjengelige for en utenforstående. Et soverom eller en barnehage må aldri kombineres med en stue.

For å gjøre leiligheten ser harmonisk og romslig ut, kan du bruke buer eller pseudokolonner som elementer for sonering.

moderne amerikansk stil

Et annet kjennetegn ved amerikansk stil er tilstedeværelsen av slike elementer som nisjer og alkove. En enkelt nisje full av hyller til bøker eller et TV-apparat med stereoanlegg er en integrert del av stuen. Små nisjer brukes i soverommet - dette gjør at du kan beholde alt du trenger uten å ta opp plass på rommet med forskjellige bord og nattbord.

moderne amerikansk stil

Ideen om et romslig rom gjelder også for toalettet. Badet må ha et vindu. Hvis leiligheten din ikke er tilgjengelig, kan du opprette en illusjon om tilstedeværelsen av et vindu i rommet ved hjelp av speil og LED-belysning.

Toalettet er ofte kombinert med et bad for å utvide rommet.

moderne amerikansk stil

Innredning

For de amerikanske interiøret leilighetene å bruke tre materialer i interiøret - den viktigste karakteristiske funksjonen. For å maksimere amerikansk stil i interiøret, med et lite budsjett, kan du bruke de materialene som etterligner en dyrere finish.

moderne amerikansk stil

Paul

Hovedlovgiveren i utformingen av sex i amerikansk stil er hel eller delvis mangel på teppegulv. Av etterbehandlingsmaterialene er det ideelle valget tre - laminat eller parkett. Du kan også bruke keramiske fliser. Teppe og linoleum er uønskede å bruke.

For å gi rommet, spesielt soverommet, hygge, kan du bruke små fleecy tepper.

moderne amerikansk stil

tak

I fargeplanen skal taket være lyst, i beige toner. Siden den amerikanske stilen stammer fra landrancher, bør stuen suppleres med takbjelker eller lister. I farger bør de være identiske med naturlig mørkt tre. En slik kontrast vil gi en mulighet til å visuelt utvide rommet.

moderne amerikansk stil

vegger

I den klassiske versjonen av den amerikanske stilen for veggbekledning i leiligheten brukes paneler. Mer fortrinn blir gitt til trematerialer. Men i den moderne amerikanske stilen i interiøret er tillatt og andre muligheter for å avslutte veggene. For eksempel, grov gips, etterligning av en bleg vegg eller murverk.

Hvis du er vant til å bruke papirbaggrunner, så velg enten med et nøytralt mønster eller med en etterligning av en industriell stil.

moderne amerikansk stil

Hvordan velge riktig møbler

Møblervariasjoner for et rom i en moderne amerikansk stil bør kombinere soliditet og komfort. Men samtidig må du ikke overbelaste plassen.

moderne amerikansk stil

Stue

For å dekorere stuen i amerikansk moderne stil, er det nødvendig å bruke en stor sofa og et par lenestoler. En gulvlampe og et salongbord ved sofaen er også obligatoriske egenskaper. Stuen bør også omfatte et arbeidsområde. Med andre ord må et massivt skrivebord eller en liten sekretær, avhengig av det totale arealet av rommet, være tilstede.

Tilstedeværelsen av et stort antall bøker - på hyllene eller som dekorative elementer, er også en obligatorisk egenskap for amerikansk stil.

moderne amerikansk stil

Stuen har to soner - for arbeid og mottak av gjester. For å kaste det effektivt i soner, bruk polstrede møbler. Derfor kan en stor sofa ikke legges under en vegg. Hans sted er midt i rommet. Derfor begynner oppsettet av rommet med sofaen. Og resten av møblene er plassert med en binding til den.

moderne amerikansk stil

kjøkken

For denne premissen må det være en arbeidende øy. Det er han som er midt på kjøkkenet. Det spiller ingen rolle hvilken teknikk du installerer på den, det viktigste er at det er han som var den viktigste fiolin i kjøkkenorkesteret. For å maksimere plassen på kjøkkenet, bruk anheng og gulvskap, innebygde apparater og uttrekkbare konstruksjoner.

moderne amerikansk stil

Soverommet

Hvis du velger soveromsmøbler, bør du vurdere individuelle smaker og preferanser. Hovedelementet i soverommet er sengen. Du kan bruke tre senger eller smijern rammer. Hvis soverommet har en massiv seng, så må resten av møblene være flere ganger mindre.

Istedenfor store skap kan du bruke skjult i nisjene av klær eller i kolonistøtter.

moderne amerikansk stil

Påføring av tekstiler i interiøret

For klassisk amerikansk stil i interiøret i en viktig rolle som vev spiller. Møbeltrekk, tekstildeksler til stoler og stoler, gardiner for vinduer - alt skal tilpasses i harmoni med hvert element i innredningen. Fargen og tekstur av stoffet er valgt for de grunnleggende elementene i utformingen av rommet.

moderne amerikansk stil

For å legge til farger i interiøret, kan du bruke flerfarget pute eller bruke gardiner for vinduer i mørkere farger. En lys stue med lyse deksler på lenestoler og flerfargede sofaer vil se original og frisk.

moderne amerikansk stil

For dekorasjon av vinduer, brukes draperier oftest i gulvet av tunge, naturlige stoffer. Som en kontrast er lyse romerske eller østerrikske gardiner ideelle. For kjøkkenet er det best å bruke romerske persienner med et lyst geometrisk mønster - i en linje eller et bur.

For vinduene i soverommet kan gardinene kompletteres med en lambrequin med glatte kanter i gyldne toner. Ikke bruk for svingete elementer.

moderne amerikansk stil

Som et materiale for gardiner, er det best å bruke naturlige stoffer. På kjøkkenet og i soverommet, bruk gardiner laget av sengetøy og bomull. I stuen vil det være hensiktsmessig å bruke gardiner laget av bomull, men for gardinene er en fluffy velour ideell.

moderne amerikansk stil

For å legge til plass til interiøret i leiligheten din, legg til noen forfriskende dekorelementer. For eksempel lever blomster i lyse potter, bilder i trerammer på veggene.

Også, stuen med bunker bøker bundet med streng, som ligger i hjørnet av rommet eller i nærheten av lenestol, vil se opprinnelige. På hyllene eller salongbordet kan du plassere fine små figurer eller morsomme figurer.

moderne amerikansk stil

For den amerikanske moderne stilen i interiøret må være til stede små dekorative elementer. Det viktigste er å observere tiltaket og ikke overbelaste rommet i rommet.

video Gallery

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

62 − 54 =