Caracteristicile stilului londonez în interiorul apartamentului

Caracteristicile stilului londonez în interiorul apartamentului

Stilul Londrei în designul interior al apartamentului devine din nou la modă. Se bazează pe o combinație de elemente clasice ale culturii engleze, atât moderne, cât și predominant în anii cincizeci și șaptezeci. Clasicele din Londra sunt cabine telefonice roșii, faimoase autobuze cu dublă căruță, Big Ben și alte cărți de vizită ale capitalei britanice.

Desigur, nu poate exista un interior cu acest stil și fără Jack Union - steagul britanic. Culorile sale sunt roșii, albastre și albe. Ele sunt de bază în proiectarea camerelor. În funcție de scopul camerei, pot fi utilizate diferite metode de proiectare.

Dormitor în stil londonez

Bucătărie în Londra

Deoarece bucătăria se concentrează pe funcționalitate, iar mediul cel mai adesea constă dintr-un colț de bucătărie, o masă și scaune, Londra notează aici se pot manifesta în primul rând în decorarea pereților. Relevante vor fi imagini de fundal cu imaginea lui Big Ben, cabine telefonice, ziare, străzi și piețe din Londra. Zona de luat masa poate fi identificată cu ajutorul unei imagini a steagului britanic.

Dacă nu sunteți mai aproape de Londra modernă și clasică, atunci puteți folosi tema designului ceremoniei de ceai englez, decorând totul cu farfurioare din porțelan și cuple de ceai.

Ideea decorării bucătăriei în stilul Londrei

Camera copiilor

Stilul londonez în interior - o temă excelentă pentru proiectarea camerei pentru copil, în special pentru băiat. Se recomandă decorarea camerei în culori deschise și calde, iar elementele roșii și albastre strălucitoare ar trebui folosite doar pentru decorare. Tot în camera pentru un adolescent, elementele de design în format denim vor fi potrivite.

Ideea de a decora o grădiniță pentru un băiat

Copilul oferă mult spațiu imaginației - ușa poate fi făcută ca o ușă într-o cabină telefonică, iar un pat dublu este stilizat ca un autobuz galben. Dacă o cameră în stilul capitalei britanice este concepută pentru o fată, puteți să o faceți mai clasică, să puneți o masă specială pentru băuturi de ceai și să decorați ferestrele cu perdele de la Londra.

Designul unui copil în stilul Londrei

Decoratiuni pentru dormitor

Dacă doriți să decorați un dormitor în stil londonez, mobilierul ar trebui să fie ales dintr-un arțar, teak, elm sau matrice de stejar. Patul ar trebui să fie ales cu un cap de mare, este de dorit să găsiți un model cu picioare sculptate. De asemenea, pentru situație, merită să alegeți scaune cu același stil, piept și piedestal. Interior poate fi proiectat în nuanțe de burgundă, maro și nisip. Într-un astfel de dormitor va fi, de asemenea, potrivit să decorezi cu o perdea neobișnuită.

Dormitorul modern în acest stil este o decizie destul de îndrăzneață. Pentru el, puteți alege mobila cu imaginea steagului Marii Britanii, pernele roșii și albastre pe pat și folk sub forma unei cabine telefonice.

Ideea unui dormitor în stilul Londrei

Pe videoclip: Design de dormitor în stil londonez

Camera de zi în stilul capitalei britanice

Caracteristicile distinctive ale unei astfel de camere de zi sunt mobila masivă și costisitoare. Canapele ar trebui să fie, de preferință, piele cu un număr mare de perne, macarale, albastre și cu drapel național. Interiorul este păstrat în nuanțe întunecate, accentuând soliditatea și noblețea.

Puteți utiliza postere fotografice și imagini ale atracțiilor importante. Dacă vrei să aduci în camera ta o "răsucire" a stilului britanic, dar nu o face prea pronunțată, anumite elemente, cum ar fi cortina din Londra, vor ajuta să faci asta.

Stilul Londrei pentru decorarea camerei de zi

Perdele - elementul central al interiorului

Londra - este, de asemenea, clasic și respectabil. Elementele elegante și elegante ale interiorului ajută la evidențierea acesteia. Puteți face perdele de la Londra cu propriile mâini, au decorat palatele britanice încă din secolul al XVIII-lea.

Astfel de perdele pot fi cumpărate, dar dacă nu găsiți potrivirea perfectă pentru interiorul dvs., există întotdeauna posibilitatea de a le coase din materialele existente. Designul nu este atât de complicat, și cu dificultăți puteți întotdeauna să vă uitați la lecțiile despre realizarea unui astfel de produs.

Perdele în stil londonez

Blind este o singură cârpă de pânză sau mai multe cârpe cusute exact de-a lungul modelului. Cand este luata, se dezvolta in falduri magnifice, creand o impresie unica a elegantei si luxului. Într-o formă liberă, perdelele arată mai degrabă rezervate, iar în asamblate, așa cum sunt adesea folosite, aduce la interior o notă cu adevărat britanică.

Țesătura trebuie să fie perfect uniformă și solidă, iar pe partea din față, atunci când sunt pliabile, se formează pliuri luxuriante, care se suprapun. Pentru a face acest lucru, pe partea din spate a produsului face o serie de inele cu un cablu care trece prin ele. Toate cablurile sunt conectate la un cablu comun fixat în partea de jos. Dacă trageți pentru ea, cortina se ridică, formând o cascadă de falduri semicirculare.

Varianta de înregistrare a copiilor

Diferite opțiuni pentru asamblarea perdelelor

Pentru astfel de perdele, există diferite opțiuni de design. Printre acestea puteți alege cea mai convenabilă opțiune pentru apartamentul dvs.:

      • Prima opțiune - Cel mai simplu. O astfel de perdea este o cârpă obișnuită, netedă, care este colectată atunci când este ridicată în festoane semicirculare. Este făcut din țesut dens și greu. Indiferent dacă există un model pe țesătură sau este monofonic, lucrul va fi gravat și voluminos. Poate fi împodobită cu un dantelă decorativă, decorată cu ciucuri sau franjuri. Cu toate acestea, ar trebui să cunoașteți măsura decorațiilor - îndoirile curvacești în ele însele deja atrag atenția suficientă.
      • Dacă doriți să obțineți mai mult varianta luxuriantă, Pseudo tăieturi pot fi utilizate în model. În interiorul fiecăruia, aceeași cârpă ca cea folosită pentru bază este cusută. În acest caz, tampoanele se vor dovedi a fi foarte naturale și în același timp naturale. De asemenea, puteți folosi materialul de contrast, creând un efect volumetric interesant.
      • Dacă lățimea și înălțimea ferestrelor permit, mai mult variante complexe de perdele - cu două falduri sau cu patru, cu tăieturi etc.

Stilul interior din Londra

Cu cât sunt mai mari pliurile pe care le folosiți, cu atât mai mare va fi produsul. Merită să ne amintim dacă camera nu diferă în dimensiuni mari. Marginile pot fi drapate ca un ventilator de pliuri sau fixate într-o montare specială pe perete. Una dintre cele mai comune opțiuni este un cârlig atașat la perete, elegant și fiabil.

Stilul englezesc în interior și caracteristicile lui London chic (2 filme)

Idei pentru designul unui apartament în stil londonez (35 fotografii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

2 + 7 =