Principalele caracteristici ale stilului high-tech din apartament (+38 pics)

Principalele caracteristici ale stilului high-tech din apartament (+38 pics)

Stilul de înaltă tehnologie în interior a fost format nu cu mult timp în urmă în comparație cu alte direcții. Caracteristica principală este aceea de a face clădirea cât mai funcțională, dotată cu cele mai moderne mijloace tehnice. Aceasta este principala sa trăsătură.

Ce este un interior vizual diferit în stilul apartamentelor de ultimă generație - fotografiile arată o mulțime de suprafețe mată care seamănă cu detaliile dispozitivului ultra-modernizat. Nu este nici o idee în designul de spațiu sau de selecție a mobilierului, ca în clasic sau orice alt stil de interior.

Stilul high-tech din interior

Caracteristicile de bază ale stilului

În plus față de aceste caracteristici simple, există și altele mai clare care evidențiază stilul în rest. Folosind astfel de instrucțiuni, puteți ușor, așa cum spun designerii de interior, "hack" orice cameră.

Iar principalele puncte pentru acest lucru sunt câteva:

 • geometrie simplă în organizarea spațiului și alegerea mobilierului;
 • Se utilizează mobilierul-transformator sau mobilierul construit în pereți;
 • toate echipamentele sunt instalate de-a lungul unui perete, cât mai strâns și mai rațional posibil;
 • utilizarea activă a elementelor din metal, plastic și sticlă în proiectarea structurilor;
 • Se folosește sticla mată cromată, care este prezentă în aproape toate elementele utilizate în proiectare;
 • mobilierul, precum și structurile încorporate sunt dotate cu iluminare, în mod ideal cu spoturi;
 • elemente decorative ale stilului avangardist - fără confuzie sau combinație;
 • ușile și, de asemenea, pereții despărțitori sunt folosiți numai pentru tipul de alunecare.

Toate aceste componente formează un interior destul de simplu, dar în același timp neobișnuit, al apartamentului în stilul minimalismului. Se pare că locuința se aseamănă vizual cu biroul, dar, de fapt, aceasta este o funcționalitate ascunsă. Avantajul este că o locuință cu o astfel de situație poate fi ușor și rapid eliminată.

Interior în stil high-tech

Pe videoclip: cum sa faci un interior al unei case in stil high-tech

Design de bucatarie in stil high-tech

Interiorul bucătăriei în stilul high-tech este folosit destul de des, deoarece aici combină simplitatea, eleganța și funcționalitatea. Datorită acestor caracteristici, tehnologia high-tech este folosită pentru a decora bucătăriile cu o suprafață mică - spațiul este economisit în mod semnificativ, iar practicitatea rămâne.

Bucătărie în stil high-tech

În interiorul bucătăriei de acest tip, sunt utilizate materiale de înaltă calitate și rezistență mare la uzură. Printre ele, metalul, sticla si plasticul de inalta calitate sunt combinate. Toate echipamentele sunt încorporate și, în plus, aproape totul este automatizat, chiar până la deschiderea ușilor din bordură.

O caracteristică distinctivă a acestui interior este utilizarea de mobilier modular, care constituie zona de luat masa.

Bucătărie interior în stil high-tech

În ceea ce privește designul interior, atunci nu ar trebui sa fie la fel de mult spațiu, astfel încât adesea este necesar să se extindă în continuare bucătărie. Acest design oferă o cameră luminoasă, și apoi utilizează o mulțime de puncte sau built-in fixtures. Este important ca ferestrele să fie mari și luminoase. Adesea ele sunt făcute de dimensiunea întregului zid.

Bucătărie în stil high-tech

Alegerea perdelelor în bucătărie în stilul hi-tech este destul de simplă. De obicei se folosesc jaluzele de plastic de diferite modele, dar este mai bine dacă sunt jaluzele verticale standard sau orizontale. Se folosesc perdele de bucătărie mai puțin obișnuite, dar este important să se afle în tonul pereților și în mobilier.

Bucătărie în stil high-tech

Camera de zi modernă

Interiorul camerei de zi în stilul minimalismului modern este potrivit pentru persoanele care apreciază simplitatea și realizările lumii moderne. În mod ideal, acest interior este potrivit pentru apartamente mici, deoarece organizarea geometrică a spațiului economisește în mod semnificativ spațiu.

Interiorul camerei de zi, precum și preparate, utilizate în mai multe elemente din sticla cromata si sol. Astfel, zona se extinde vizual. Decorul folosește culori calde pastelate și culori închise. De exemplu, o combinație standard de alb-negru este adesea folosită. Culorile luminoase sunt de asemenea prezente în acest caz, dar pentru a se concentra asupra unor elemente de interior.

Camera de zi în stil high-tech

Decorarea poate fi realizată cu ajutorul unor elemente cum ar fi:

 • statuete în stilul minimalismului și abstractizării;
 • vase și recipiente din sticlă transparentă;
 • coperți unică colorate cu grămadă mare;
 • Utilizarea instalațiilor în care este reprezentat fluxul de apă prin sticlă;
 • acvariile uriașe cu pești mari.

Camera de zi în stil high-tech

Stilul de design este o combinație a mai multor materiale moderne, dar, în același timp, datorită aranjamentului decorativ, există note de confort la domiciliu. Pe pereți puteți marca fotografii și fotografii plasate în rame de metal sau de sticlă.

Dormitorul viitorului

Interiorul dormitorului în stilul minimalismului modern este limitat în soluții color mult mai mult decât un living sau o bucătărie. Nu există accente strălucitoare sau utilizarea elementelor decorative. În plus, numărul de mobilier nu depășește cinci elemente: un pat, o noptieră, o lampă înaltă, un scaun, o oglindă. Dulapul de stocare este construit în perete și ocupă întreaga sa zonă.

Dormitor în stil high-tech

Adesea, chiar și acest număr este redus la pat, elementul principal și unul suplimentar, care este în mod special necesar pentru chiriaș.

Dormitorul folosește de asemenea sticlă și metal, în această încăpere practic nu există plastic, deoarece nu este în întregime ecologică. Deși în acest caz, designul spațiilor și materialele celor mai recente realizări ale omului sunt evaluate, dar nu trebuie să uităm nici despre sănătate.

În mod normal, dormitorul presupune disponibilitatea produselor textile, precum și mijloacele care vor simula perdelele. Adesea, acestea sunt jaluzele mecanizate sau perdele electronice. Deseori, camera este setată pentru a porni / opri automat lumina cu bumbac.

Interior în stil high-tech

Dormitorul necesită izolare de restul camerei, astfel încât ușile interioare sunt folosite în stilul high-tech. Practic, este o structură glisantă care nu ocupă spațiu suplimentar și arată originală. Principalul material - geamul mat, poate fi combinat cu elemente metalice sau cadre.

Dormitor în stil high-tech

Ușile din plastic vor arăta ieftine și nepotrivite - această opțiune este potrivită doar pentru baie, în cazuri extreme pentru bucătărie.

Acest stil de interior este foarte popular cu designerii. Cu ajutorul acestuia poți transforma orice cameră, fă-o elegantă și modernă. Cu acest minimalism, toată funcționalitatea rămâne, iar în unele cazuri este la un nivel mai ridicat decât alte stiluri.

Ușurința de percepție și organizarea spațiului vă permite să gândiți prin întregul design, fără ajutorul unui specialist. În acest fel, casele de înaltă tehnologie devin complet accesibile maselor și reflectă complet realitatea vieții și nevoilor moderne.

Reparații într-un dormitor mic, în stil high-tech (2 filme)

Idei pentru designul interiorului high-tech (38 fotografii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 48 = 57