Utvalget og kombinasjonen av farger i stuen

Utvalget og kombinasjonen av farger i stuen

Hele familien er ofte samlet i hallen, så det må være en atmosfære av komfort. Det er nødvendig å forvandle en premiss til å plukke opp farger på et tegne rom at det var mulig å ekspandere visuelt til og med et lite område. Det er også nødvendig å tenke på forhånd om utformingen av rommet. På hva prosjekt vil bli valgt, avhenger av kombinasjonen av farger i det indre av stuen.

Gjeldende trender

Finn et interessant alternativ som passer alle familiemedlemmer, er ikke så enkelt som det ser ut ved første øyekast. Før du tar en beslutning, bør man bedre lære moderne motetrender, bruk feng shui.

malerier på veggen

Du trenger ikke bare å male veggene, bruke forskjellige tapetstrukturer, installere modulære strukturer, men også velge fargene til stuen for å gjøre oppholdet så komfortabelt som mulig:

 • Den enkleste løsningen er en monokrom gamma, Når veggene er malt i nyanser av samme farge. Ved å kombinere de lyse fargene til tapet og maling, er det mulig å visuelt forstørre det lille rommet i rommet. Samme plomme eller olivenfarger kan ha kalde og varme toner. Feng Shui hjelper deg med å finne de nødvendige modulære, dekorative elementene og tilbehørene.

grått skap

 • Polychrome-versjonen er praktisk fordi fargene på veggene i stuen kan være mer varierte, hvis de er malt, bruker to grunnleggende farger.

svart vegg

 • Bruken av tre farger med maling og tapet er den mest optimale, siden det er mulig å finne den mest akseptable løsningen, opprett soner for full hvile, studie eller arbeid.

oransje sofa

 • Lag bare et design på fem eller seks farger i den store stuen eller i rom der det er modulære strukturer.

blå pute

Interiørdesign er opprettet med hensyn til størrelsen på rommet, så vel som dine egne preferanser.

TIP: Fargeskiven har 12 primære farger. Det er lett å identifisere antipoder. For å hente 3 grunntoner, bør du bruke en like-sidig trekant.

klassiker

Design er utformet primært for å bidra til å velge fargen på stuen, noe som vil skape positive følelser og bedre humør.

Som før klassiske toner er svært populære, da de er nøytrale og er godt kombinert med andre nyanser:

 • Hvit farge i interiøret i stuen utvider alltid visuelt grensene, symboliserer renhet og friskhet. Den passer perfekt med rosa, gul, svart, sand og grønn. De kan dekorere taket og veggene. Oliven, brun, plomme - fargevalg er ubundet. Møbler vil skille seg ut fremtredende dersom mørke farger er involvert.

hvit sofa

 • Hvis du maler alt svart, vil det snart føre til depresjon. Men kombinere den med hvit og legge til slike nyanser som oransje, blå, blomme, rød, gul, oliven kan skape et harmonisk alternativ, egnet for høyteknologisk, safari, minimalisme eller afrikansk stil.

sorte møbler

 • I de senere årene har grå blitt en reell trend. Den passer perfekt inn i loftet, moderne, barokk og art deco. Feng Shui, tilbehør, møbler av lys og mørk skygge vil bidra til å skille den ut. Du kan bruke slike lyse farger med tapet som lilla, blå, burgunder, blomme, grønn, gul, lilla, oliven eller rosa.

sofa og bord

Nøytral farger, uansett hvilket alternativ som er valgt, vil alltid være fasjonable. De har en beroligende effekt på psyken.

Tips: Når du dekorerer interiøret, er det ikke ubeleilig å finne en kombinasjon som er nær naturlige toner. Svart-hvitt alternasjon, for eksempel, ligner en bjørk grove.

Pastell nyanser

Positiv stemning er alltid opprettet av lyse pastellfarger. Fersken og turkis farge i interiøret i stuen er vellykket kombinert med hverandre. Feng Shui og kompetent design vil gi deg mulighet til å gjøre en aksent ved hjelp av en lys detalj og et dekorativt objekt.

Utformingen av rommet vil endres hvis du legger til gylden, blå, melkeaktig, beige, oliven og andre nyanser for å gjøre den funksjonell og komfortabel:

 • Ferskenfarge i det indre av stuen beroliger, gir styrke, skaper en følelse av feiring. Dette er hva læreren til feng shui sier. Fortynn det kan være rosa, brune eller lyse toner, som plomme, rød, oliven, gul, blå. Det kan være modulære elementer, teppe, sengeteppe. Fersken er godt kombinert med beige, hvit, oransje.

bord og teppe

 • Feng Shui anbefaler å bruke en turkis farge i det indre av stuen som den dominerende. De bør tildele rike detaljer og dekorative elementer, inkludert kasser og plakater, vaser og sconces, puter og gardiner. "Varme" vises hvis du bruker teksturerte typer tapeter, samt male veggene i beige, fersken, lysegrønn, oliven og blåtoner.

hvit sofa

 • Lys atmosfære kan skape en lys skygge av lilla, overhodet av rødt i blått. Designet passer godt inn i de ulike elementene av møbler og innredning, malt i lyse oliven eller rik svart.

TV og hyller

Feng Shui anbefaler bruk av pastellfarger når romvinduene vender mot sør. For stuen, som ligger i den nordlige delen av huset, er det nødvendig å klargjøre i blått.

Populære farger

I tillegg til vakkert lyst tapet, kan du også male veggene i lyse og saftige farger:

 • Rød farge, rådgiver feng shui, bidrar til å bekjempe depresjon, Bare fortynn den og bruk hvit, gul, oliven, oransje, blå, plomme eller svart. Det kan være modulære gjenstander, fotografier, tepper, lamper.

bord og sofa

 • Gul brukes også med forsiktighet, Dette forhindrer imidlertid ikke bruk av kalde og varme farger for å utvide plassen. Kombinasjonen bruker plomme, svart, oransje, blå, grå, røde toner.

hvit teppe

 • Grønn farge i interiøret i stuen vil bidra til å fokusere oppmerksomheten, lindre trøtthet og slapp av. Spesielt hvis den brukes sammen med lyse nyanser, gule, hvite og pistasjetoner. I denne fargen kan du male modulære strukturer, ulike typer tapeter, dekorative elementer.

grønn vegg

 • For å dekorere et rom i klassisk stil, bør du male veggene i brun. Om ønskelig kan den fortynne blå, plomme, gule toner. God ser også en kombinasjon av brunt og hvitt, tilbehør fra feng shui.

TV i veggen

 • Hvis ønskelig, kan du male veggene i lilla. I det indre av stuen bør det ikke dominere. Han vil visuelt begrense rommet. Det er verdt å fortynne denne fargen med nyanser av gul, grønn, svart, brun, grå og oransje.

bord og stoler

 • Som rådgiver feng shui, For å unngå å bruke kaldt blå, kan du bruke en varm blå tone. Det fungerer pacifyingly og godt egnet for stuen. Den brukes som hoved eller supplerende med hvitt og gult.

blå stue

TIP: En festlig stemning vil skape oransje farger, men de bør suppleres med meieri, beige, pistachio eller sjokolade nyanser.

Memo

 • Utformingen av dette rommet vil kreve overholdelse av visse regler. Det meste er designet for hvile og mottak av gjester. Derfor bør du først og fremst velge hovedfarge for maling og tapet, og hent deretter de riktige nyansene.
 • Det er ønskelig å male veggene i dempet toner og legge til noen lyse streker.
 • Design, tilbehør fra feng shui, modulære gjenstander og spotbelysning vil bidra til å markere fargene som passer godt inn i interiøret og skape positive følelser og godt humør.

En kombinasjon av farger - et jukseark for kunstnere (2 videoer)


Varianter av en kombinasjon av farger i et interiør (38 bilder)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

20 + = 23