Kuinka laittaa pöydän teetä: oikea muninta ja juhlava koristelu | +64 kuva

Kuinka laittaa pöydän teetä: oikea muninta ja juhlava koristelu | +64 kuva

Juomien juominen on melko yleinen päivittäinen prosessi. Mutta joskus on olemassa tapauksia, joissa on välttämätöntä järjestää vieraiden vastaanotto kaikkiin sääntöihin. Tämä pätee paitsi alkuperäisen palvelun käyttöön, myös laitteiden oikeaan järjestelyyn ja jopa taulukkoon. Tässä kaikki pienet asiat (haarukat, veitsi ja lusikat) ovat tärkeitä. Teepöydän tarjoaminen olisi suoritettava vakiintuneiden etikettien sääntöjen mukaisesti. Harkitse juhla-istunnon valmistelua ja sisustusta.

Rekisteröinnin valmistelu

Loman järjestämiseksi sinun on noudatettava tiettyjä sääntöjä ja suosituksia. Valmistelu on aloitettava etukäteen. Ensinnäkin se koskee sopivan taulukon valitsemista. 

pöytä

Joidenkin vaatimusten valinta tee-juomisen pöydän valitsemiseksi. Joten esimerkiksi työtason koon on oltava sellainen, että se voidaan helposti sijoittaa kaikkiin ruokailuvälineisiin, herkkuihin ja teeseihin. Samaan aikaan sinun on myös harkittava vieraiden määrää. Jos ei ole sopivia huonekaluja, voit tehdä tee-puolueen periaatteen mukaan "buffet". Tässä tapauksessa sinun on tehtävä ilman tuoleja, jotka tarjoavat ilmaisen pääsyn kaikille vieraille. Tämä vaihtoehto on optimaalinen päiväsaikaan.

Tee juomisen taulukon valmistelu

Jos vieraiden vastaanotto pidetään pienessä huoneessa, niin huonekalujen järjestelyä tulee lähestyä erittäin huolellisesti. Jos alue sallii, on parempi asettaa taulukko keskelle. Muutoin optimaalinen ratkaisu on seinän lähellä oleva sijainti. Ensimmäinen vaihtoehto on hyvä, koska kaikki vieraat pääsevät ilmaiseksi pöytään.

Tee taulukot

väri

Ennen juhla-pöydän tarjoilua on kiinnitettävä erityistä huomiota värien suunnitteluun. Kaikki elementit olisi yhdistettävä optimaalisesti. Tämä pätee ensinnäkin pöytäliinoihin, lautasliinoihin ja sisustukseen. Valkoinen pöytä on klassinen vaihtoehto, johon mahtuu myös lautasliinat ja kirkkaiden värejä.

Teepöydän tarjoilu

Voit antaa raisin tilan, voit käyttää kimpussa keitettyjä kukkia mielenkiintoinen ja alkuperäinen maljakko. On myös tärkeää, että kukat valitaan oikein ja taitetaan alkuperäiseen koostumukseen.

Kukat eivät saisi olla teräviä hajuja, eikä keskeyttämään teen juoman ja makeisten makua. Heidän pitäisi vain sisustaa sisustusta, mutta eivät häiritse seremoniaa.

Pöydän koristelu

tausta

Jälkiruokion tarjoilu alkaa siitä, kun valitaan pöytäliina, koska se on taustalla ja sen pitäisi näyttää kauniilta. Tätä varten on suositeltavaa ottaa luonnollisesta kankaasta valmistetut tuotteet. Tässä tapauksessa pöytäliinan on oltava sävyväri: vaaleansininen, pehmeä vaalea, kerma ja harmaa.

Pöytäliina teepöydälle

Tietenkin on poikkeuksia. Tässä on syytä harkita, että väri vaikuttaa vieraiden tunnelmaan, joten pöytäliinan valinta on suunniteltava huolellisesti. Tekstiilit olisi valittava valitulle teemavuodelle. Halutessasi voit käyttää kontrastia väriä. 

Tärkeintä oli, että pöytäliina yhdistettiin optimaalisesti värin rekisteröintiin ja sen taustalla hyvin kontrastettuun teepalveluun, lautasliinoihin ja maisemiin. Tämä vahvistaa oikean korostuksen.

Kirkas pöytäliina teetä juomiseen

Erinomainen ratkaisu on valita pöytäliina, jossa on kuvio. Useimmiten etusijalle asetetaan kirkkaiden herneiden tai häkkien kuvioita. Ja tuoda romanttista muistiinpanoa, on parempi löytää pöytäliinat, joilla on kukka kuvio.

Valitse pöytäliina teetä

Tärkeää on pöytäliinan koko. Sen on peitettävä pöydän reunoja ja ripustettava enintään 35 cm. Pyöreän tai soikean pöydän arvo on 25 cm. On myös suositeltavaa valita valmiita suojuksia, jotka tarttuvat täydellisesti työtasoon.

Minkä kokoinen haluat valita pöytäliinan pöydälle

lautasliinat

Makean pöydän tarjoilu ei tee ilman lautasliinoja. Tässä tapauksessa ei ole suositeltavaa käyttää kertakäyttöisiä paperituotteita. Tietenkin, jos niillä on alkuperäinen ulkoasu ja ne yhdistetään optimaalisesti pöytäliinan kanssa, niiden käyttö on sallittua, kielto on vain yksitoikkoisilla ja tylsillä tuotteilla.

Miten koristella pöytää lautasliinoilla

Viime aikoina oli tapana laittaa lautaselle lautaselle. Mutta nyt alkuperäinen ratkaisu on lukuisia lukuja niistä, jotka asetetaan suoraan instrumentteihin. Tämä lisää korostuskerran.

Kuinka koristella teepöytä lautasliinoilla

Videossa: pöytä etiketti: miten ja mitä palvella teepöytä.

Jälkiruoat ja niiden koristelu

Jälkiruokien sijoittaminen on kiusallinen ja vastuullinen prosessi. Tietenkin voit tehdä sen teeaikana. Tämä ei kuitenkaan ole onnistunut ratkaisu. Jälkiruokien järjestäminen ja koristelu on harkittava etukäteen. Asiantuntijat suosittelevat mallien luomista ja ajattelevat kaikkea päästäsi. Tämän seurauksena se välttää riemua seremonian aikana.

Teepöydän tarjoilu

On ratkaistava seuraavat näkökohdat:

 • koostumus on epäsymmetrinen tai symmetrinen;
 • On sallittua käyttää monitasoisia telineitä tai hoitaa lautasia käyttäen;
 • Aseta jälkiruokia keskelle tai lähempänä reunoja.

Aloita näyttelemään pöytäpöydän suositeltuja jälkiruokia, siirtymässä asteittain reunaan. Voit tehdä tämän käyttämällä hyllyjä, hyllyjä, korkeita säiliöitä ja koristepaperin laatikoita. Heidän avulla voit tehokkaasti käyttää vapaata tilaa pöydällä. Tämä menetelmä on erittäin suosittu.

Miten järjestää jälkiruokia teepöydällä

Hyvät vaihtoehdot ovat:

 • kakku keskellä;
 • pienet jalustat makeisilla;
 • korkeat maljakoita, joilla karamelli hoitaa reunalla.

Nämä ovat klassisia vaihtoehtoja jälkiruokien järjestämiseen teeseremoniaan. Tietenkin voit käyttää alkuperäisiä ratkaisuja.

Tärkeää! Ei ole suositeltavaa tarjoilla välipala makeisen jälkeen. Et voi myöskään laittaa jälkiruokia lasille, tätä tarkoitusta varten käytetään erikoisastioita, kuten kulhoja.

Juhlallisen teepöydän tarjoaminen

Käsite ja tasot majoitus

Kun teeteroja koristellaan, kannattaa valita käsite. Vaihtoehtoisesti se voidaan järjestää kiinalainen, japanilainen tai venäläinen tyyli. Jälkimmäinen vaihtoehto on erittäin suosittu, koska se on kulttuurin perusta. Tärkein elementti tässä on samovaari. Hän antaa omaperäisyyden vastaanoton ja unohtumattoman.

Samovaari teepöydällä

Jälkiruoan sijoittelun tasot ovat tietenkin myös tärkeitä. On tärkeää pohtia niiden lukumäärää. Niiden olisi sijaittava siten, että niille on avoin pääsy. Jos taulukko on pieni, monitasoinen sijoittelu on ainoa vaihtoehto piilottaa tämä virhe.

Miten tehdä makea pöytä

Erikoisruokia

Aseta jälkiruoka teepöytä käyttää erityisiä ruokia. Ilman sitä ei ole mahdollista järjestää täysimittaista seremoniaa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi käytä erilaisia ​​malleja, jotka eroavat toisistaan ​​värin, muodon ja ulkonäön suhteen.

Taulukon tekeminen teetä varten on suositeltavaa käyttää tällaisia ​​ruokia:

 • yksinkertaiset ja monitasoiset kirjahyllyt;
 • erityiset haltijat makeis- ja leivontaan;
 • kakkuastiat;
 • erilaisten muotojen ja värien jälkiruokalevyt.

Makea kirsikka teepöydällä

Hyvä vaihtoehto on levyjen käyttö kukkien tai hedelmien muodossa. Joka tapauksessa makeiset tuovat iloa ja hauskaa, joten heidän toimituksensa on vastattava tätä. Tämä pätee paitsi muotoon myös sävyihin. Se voi olla purppuranpunaisia ​​tai vadelma-keltaisia ​​ruokia.

Levyt hedelmän muodossa

Myös pöydän suunnittelussa on suositeltavaa käyttää pitkiä lasia, lasia, maljoja, lautasia ja monitasoisia kirjahyllyjä.

Vaihtoehtoisesti tätä järjestelmää voidaan käyttää:

 • Peitä pöydällä sininen pöytäliina ja lautasliinat;
 • keskellä yhtä matalahyllyä kakku;
 • sokerikulho lusikalla;
 • viini, maito tai muut ylimääräiset juomat;
 • voit palvella kahvia kermalla;
 • öljyä veitsellä lautasella;
 • lasitavaraa makeasta puuvillasta, joka antaa taivaan kevyyden ja tuntemuksen suunnittelulle;
 • koristele ruokia mandariinilla ja käytä myös sitruunaa tähän;
 • Jätä pöydän osa kupit teetä.

Tämä tee-pöydän tarjoilu on optimaalinen seremonialle hienolla kesäpäivällä. Tällöin kaikki pöydän laitteet on yhdistettävä toisiinsa parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi on parempi ostaa sarjoja, jotka koostuvat tietyn määrän levyjä, kuppeja ja makuja varten makeisia.

Tärkeää! Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä pöydän jäljellä olevaan vapaaseen alueeseen. Sitä voidaan käyttää lisäämällä kevyitä aterioita.

Teepöydän asettaminen ja koristelu

Sisustuselementit

Taulukon suunnittelu teetä juomiseen liittyy useiden koriste-elementtien käyttöä. Hyvä ratkaisu on luoda taulukko jälkiruokien nimellä. Tässä tapauksessa heidän on vastattava aiheesta. Lisäksi alkuperäinen lisäys tulee olemaan erilaisia ​​outoja lipuja, jotka antavat kohokohdan suunnittelun.

Jälkiruokien koristelu levyt ja liput

Jos on vapaata tilaa, ei ole tarpeen täyttää sitä herkkuilla, koska jäljillä ei aina ole aikaa ja tilaisuutta. Tässä tapauksessa optimaalinen ratkaisu on maljakko, jolla on erilainen koostumus. Kesällä se voi olla kukkakimppu, ja syksyllä - kokoelma lehtiä, eri sävy. Joka tapauksessa sinun täytyy sisällyttää mielikuvitus tänne tai katsella aihepiirejä.

Keittiön teepöydän sisustus syksyllä

Myös sisustuselementteinä voit käyttää tavallista monitasoista kirjahyllyä. Riittää vain tehdä pyramidi siitä, täyttämällä se makeisilla tai erilaisilla jälkiruoilla.

Makeisteiden sijainti teepöydässä

Lisävarusteet

Pöydän asettamisessa on kiinnitettävä erityistä huomiota lisävarusteisiin. Niistä riippuu kuinka kätevä se on, että vieraat voivat pitää teeseremonia.

Lisälaitteiden ja -laitteiden tulisi olla:

 • erityiset pinsetit;
 • Makeiset makeisia varten;
 • lusikat jäätelöä varten;
 • Paperimuodot höyhenille ja kakkuille.

Makeat pöytäliinat

Makeisten valinta

Tärkeä vaihe palvella pöytää teetä juominen on valita makeisia. Astioiden tulee olla pieniä ja erä. Näin vieraat voivat helposti ottaa ne käsin ja nauttia mausta.

Hyvä vaihtoehto olisi:

 • Lippaat tai kakku. Tämä on tärkein hoito vieraille. Usein ne asennetaan pöydän keskelle.

cupcakes

 • Profiteroles, pähkinät ja pienet kakut. Tällaiset kevyet jälkiruoat pitäisi olla läsnä jokaisessa teeventissä.

profiteroles

 • Makeiset ja muut makeiset. Suklaa ja karamelli, marmeladi, hyytelö ja vaahtokarkki - kaikki tämä on ylimääräinen hoito ja sitä käytetään täyttämään pöytä.

Karkkia ja marmeladia

Kun valitset makeisia, sinun on kiinnitettävä huomiota niiden ulkonäköön. Niiden tulisi vastata teekuplaan käsitystä ja yhdistää ne optimaalisesti taustaan. Makea päätös on ja makeiset lahjaksi. Heidän avulla voit antaa erityistä raisin. Vieraat jättävät hyvän kommentin.

3 ideoita makea pöytä (1 video)

Kaunis muotoilu (64 kuvaa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

17 − = 15