Kauhan koristelu decoupage-tekniikalla: askel askeleelta

Kauhan koristelu decoupage-tekniikalla: askel askeleelta

Kauneuden hoitaminen maailmaan ei ole vain kunniallinen ammatti, vaan myös miellyttävä. Miellyttävä, koska omilla käsillämme voimme tarkentaa kaikkia kodinosia, parantaa hallittua tekniikkaa ja oppia uusia tapoja koristella. Kauhan tai kastelupullojen decoupage on yksinkertainen ja edullinen tapa tehdä metallisäiliöstä kotiin miellyttävä lisävaruste. Metalliosien koristeluun perustuva pääluokka mahdollistaa vanhan kauhan kääntämisen käytännön taideteokseksi.

Kukkaruukut kukkien kanssa decoupage

Decoupage-tekniikka ja sen ominaisuudet

Decoupage - liimaamalla paperi piirustukset millekään pinnalle. Metalliesineitä huoneesta löydetty melko usein, jos uskoi, sinkitty kauhat, kupit ja kastelu ei liian vaativa vuonna kotiisi, sitten soveltamalla, kudosten tekniikka, korjata asenne, saa useita hienoja kohteita, heräätte master koriste toimii. Tällaisten kohteiden luokkaa on vaikea yliarvioida, ne ovat monikäyttöisiä ja palvelevat pitkään.

Decoupage - liimaamalla paperi piirustukset millekään pinnalle!

Potin valokuvat decoupage-tekniikassa

Kukkaisten kukkien kukkia koristellaan puutarhassa, missä tahansa talon kulmassa, ja jos se on koristeltu ja istutettu sipulisukka, sitten talvi asettuu keväällä.

Primroses ruukkuissa, joissa decoupage

Vanha galvanoitu kauha hankkii toisen elämästä, jos kuvassa on vain muutamia liima-aineita. Se saa toisen elämän kuin potin suurelle kodin kukalle ja siitä tulee Provencen tyyliä esinettä sisustuksen sisustuksessa.

Kauha kukkien kotiin

Pienissä kauunoissa voit tallentaa kirjoitusmateriaaleja, jotta niistä tulee osa luodaan taulukon pääsiäisenä, laita kukkia niihin, käyttää niitä ruukkuja huonekasvit, he ovat luonnonmukaisesti mahtuvat mini-puutarhan parvekkeella jalustana, keskeytetty ruukkuihin tai koristeita.

Pieni kauha kahvan sisustuksessa

Metal kastelulaukut ovat kestäviä, mutta ne ovat harvinaisia, kauniita, lautasliinat, vähän aikaa ja mielikuvitusta auttaa myös korjaamaan tilanne. Ja voit käyttää kastelupulloa sen käyttötarkoitukseen ja puutarhan tai keittiön sisustukseen.

Järvi hirven kanssa decoupage-tekniikassa

Decoupage-tekniikka on yksinkertainen toteutus. Kauhan tai muun metalliesineen koristeluun tarvitaan luovuuden tarvikkeita ja työkaluja. Lukuisat valokuvat vahvistavat käsityön ylellisyyttä.

Maalit, lakat, työkalut ja tarvikkeet (pääluokka)

Tarkastellaan yksityiskohtaisesti miten päällystetään metallipinnalla esimerkiksi raudanviljelysäilön esimerkissä yksityiskohtaisessa mestariluokassa. Käytännöllinen, tärkeä ja pieni asia - sen jälkeen, kun se on kiinnitetty, seuraava askel on tehdä kauhan pinnan purkamisesta. Esineen muodoltaan olemus ei muutu, kiinni metallipintojen koristelujen olemuksesta, voit selviytyä tehtävästä helposti.

Ottaen kiinni metallipintojen koristamisesta, voit selviytyä tehtävästä helposti!

Tekniikka decoupage tin tölkkejä, valokuva

Mitä sinun on valmisteltava:

  • lautasliinat;
  • akryylivärit: valkoinen ja monivärinen (voit tehdä valkoisella akryylimaalilla ja taiteellisella guassilla);
  • Akryyliliima metallille;
  • akryylilakka;
  • hiekkapaperi (pieni);
  • Harjat (leveä synteettinen + ohut piirustukseen);
  • paletti maalien sekoittamista varten (tai kertakäyttöinen muovilevy);
  • lasi, jossa vettä huuhtelusillalle;
  • kapea maali nauha;
  • uusi sieni.

Koristele askel askeleelta

Vaihe 1: valmistele metallipinta seuraavien koristelutöiden tekemiseen. Tee tämä perusteellisesti pese ja pinta rasvanpoistoaineella puuvillasta.

Lake step1

Vaihe 2: Mestariluokka on suunniteltu aloittelijoille, joten jatka rohkeasti seuraavaan vaiheeseen! Aloita pinta pohjustettaessa, sinun on tehtävä se huolellisesti harjalla. Valkoinen akryylialuke poistaa tarpeen maalata esinettä useilla kerroksilla maalia. Myös alusta varmistaa kaikkien myöhempien kerrosten kiinnittymisen metallisubstraattiin. Siksi vaihe on erittäin tärkeä lopputuotteen laadulle. Levitä maali kuivalle alustalle. Voit saada valkoisella värillä, mutta se ei ole niin mielenkiintoinen - kerman väri on jalo ja sopii mihin tahansa sisustukseen. Koristeiden luokka määräytyy värien sävyjen mukaan.

Leyka_shag2

Jotta lämpimiä värejä sekoitetaan valkoisen maalin palettiin ja muutama pisara palanut umber, lisää hieman keltainen. Lisää värejä tai gouachea hyvin pienissä osissa, tarkkaile prosessia saadaksesi halutun värin. Kastelukannassa levitetään valmiin värin sienellä, jossa on tamponisoivia liikkeitä. Kuivaa se.

Vaihe 3: Manikurisakset leikkaavat palan lautasliinaa ja poistavat alemmat valkoiset kerrokset varovasti. Niitä ei käytetä työprosessissa. Jos unohdat poistaa, niin useasta kerroksesta liimautunut kuva rypistyy. Jotta varmistettaisiin, että lautasliina asetetaan tasaiseksi, rypyttämättä, rasvaa paikka, jossa se kiinnitetään PVA-liimalla tai akryylilakalla. Kiinnitä lautasliina varovasti yläreunasta. Kohdista pehmeällä liinalla ja rasvaa yläosa liimalla (lakalla). Piirustus voi olla eri puolilta, toimimaan liimaamalla kaiken, mutta älä vahingoita edellistä työtä. Kuiva, peitä kaikki tehdyt akrylaattilakka ja kuiva uudelleen. Korkea tuotetyyppi on ominaista moitteeton suorituskyky.

Varmista, että lautasliina on asetettu tasaiseksi, ilman rypyt, rasvaa paikka, jossa se kiinnitetään PVA-liimalla tai akryylilakka!

Leyka_shag3

Vaihe 4: Tällöin voit lopettaa, mutta aihe ei selvästikään riitä merkkiä, joten sinun täytyy piirtää. Jos haluat saada suoran viivan, kun maalaa osa esineestä eri värillä, käytä maalausnauhaa. Kiinnitä se paikkaan, jossa on erotus, varmista, että nauha on siististi, muuten maali leviää ja selkeä viiva ei toimi. Jokaisella master-decoupagilla on omat menetel- mänsä tasaisen rivin toteuttamiseksi - maali- nauha on suosituin.

Leyka_shag4

Vaihe 5: Käytä laajaa tasaista harjaa piirrä nauhaompeleiden jäljitelmä, mutta merkitse ne ensin yksinkertaisella lyijykynällä. Voit tehdä tämän sekoittamalla akryylimaalit levyyn siten, että harjan toinen reuna tarttuu vaaleaan sävyyn ja toinen tumma sävy maaliin. Kuivaa maali ja levitä lakka päälle ja kuiva. Nyt sinun on annettava kuvan syvyys - varjostaa lehdet. Varjo seisoo harmaalla sävyllä, jossa on hienostunut vihreä. Tee tämä taideteos hienoisella harjalla.

Leyka_shag5

Se, että maali on asetettu, laimenna sitä lievästi veteen (on tärkeää, että se ei siis levitä). Älä päästä valkoisia pilkkuja ääriviivoihin tai hieman tarttumaan kuvan reunaan. Kaikelle muulle kentälle ei näytä olevan tyhjä, laita ohuen harjan pisteeseen - se on jäljitelmä pienistä herneistä. Decoupage on ohi.

Leyka_shag6

Vaihe 6: Peitä lakalla kaikki työ, tee kaksi tai kolme kerrosta. Käsittele pinta hienolla höyrytysliinalla, pyyhi se ja lakkaa sitten uudelleen.

Leyka_1

Käyttämällä vaiheittaisia ​​ohjeita, master-luokan avulla voit hallita tekniikkaa ja tekniikkaa. Sen ansiosta voit koristella kauhan, kahvipannun, kukkaruukun ja minkä tahansa muun metalliesineen. Master decoupage ja vanha metalli rauta lisää ylellisyyttä taide-esine. Työssä ei käytetä pelkästään lautasliinoja vaan myös postikortteja, lehden kuvituksia ja valokuvia.

Kuvagalleria:

videot:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

8 + 2 =