Sisustuksen tyyliin chalet: sisustus olohuone maalaistalon ja huoneiston

Tämä tyyli tulee Ranskasta. Niin sanotut pienet talot kyliin. Sisustuksen luominen chalet-tyyliin käytä koristeena erilaisten lajien ja kiven puuta, koska painopiste on materiaalien luonnollisuudesta. Tärkein laki on houkuttelevuus ja yksinkertaisuus. Erityisiä vaatimuksia esitellään katon luomiseksi. Se on suunniteltu suojaamaan lumisateilta, joten tarvitaan laaja projektioita. Kaikki talot rakennettiin niin, että kaikki ikkunat olivat itään päin. Siten myös huoneiden valaistus on varmistettu. Lisäksi kodeissa käytetään panoraamaikkunoita.

Chalet-tyylinen sisustus

Chalet-tyyliin perustuva maisemointi rakentuu ympäristöön puuttumattomuuden periaatteelle. Voit varustaa vain talon lähellä sijaitsevan alueen - punkikalusteiden, nojatuolien ja pöytien asettamiseen. Tämän tyyppinen klassikko on rakennettu puusta ja kivestä. Moderni osa on massiivinen lasipinta. Mansardin tyyli chalet on täysin puinen rakenne puuta ja lokit. On sopivampaa tuoda Alppien romaanin henki maalaistaloon tai mökkiin. Viihtyisä ilmapiiri voidaan kuitenkin siirtää tavalliseen huoneistoon.

Chalet-tyylinen sisustus

Maalaistalon olohuoneen sisustus

Maalaistalon sisätilojen tyylillä on omat ominaisuutensa. Jotta mökki olisi todella viihtyisä, sinun tulisi noudattaa tiettyjä muotoilun vivahteita:

  • Kaikkien olohuoneiden jatkuva kumppani on takka. Tämä on huoneen keskeinen kuva, ympärillä koko talon sisätila on keskittynyt. Takkaa varten voit valita kiven tai puun. Usein takka on koristeltu täytetyt eläimet. Nykyaikaisemmissa tulkinnoissa löytyy sähkökäyttöisiä tulisijoja, joiden yläpuolelle on sijoitettu plasmatelevisiot.

Sisustuksen olohuone chalet tyyliin

  • Chalet-tyylinen olohuoneen suunnittelu soveltuu tilaville huoneille. Korkea katto ja panoraamaikkunat - tärkeitä huoneiden ominaisuuksia. Olohuoneen koristeluun voi kuulua suuria lämpimiä mattoja ja eläinten nahkoja. Valaistukseen tulee valita aitoja suuria kattokruunut.

Sisustuksen olohuone chalet tyyliin

  • Mökkirakennuksen tyyliin kuuluvat huonekalut on oltava massiivisia. On toivottavaa sijoittaa suuret nojatuolit ja nahkaiset olohuoneen sohvat olohuoneeseen. Jos verhoilu on valmistettu keinotekoisista materiaaleista, sinun on valittava sopivin vaihtoehto, niin että tällaiset kalusteet eivät ole koostumuksen etualalla, eivätkä ne olleet näkyviä. Moderni trendit ovat tuoneet mukanaan muutoksia huoneiden sisustukseen. Sallitut kehyksetön huonekalut, sisustus sisustustekstiileineen ja koristeelliset tyynyt.

Sisustuksen olohuone chalet tyyliin

  • Olohuoneessa sisätila näytetään parhaiten monitasoisella valaistusjärjestelmällä. Joten voit yhdistää sisätilojen sisäiset hiljaiset äänet ja hyvän valaistuksen käytännöllisen käytännön. Esimerkiksi pääkeskuksen kattokruunun lisäksi ne käyttävät myös pöytä- tai lattiavalaisimia, erilaisia ​​lattiavalaisimia. Seinillä voi myös ripustaa sohvalla. Paras paikka heille on ikkunoiden, takan yläpuolella tai huoneen sisäänkäynnin välissä.

Sisustuksen olohuone chalet tyyliin

  • Chalet-tyylin verhojen tulee olla rauhallinen värimaailma, ne on myös valmistettu luonnonmateriaaleista, vaihtoehtoina pellavalle. Värisävyistä on pehmeitä, luonnollisempia sävyjä. Yleensä se on paletti ruskeita ja beige sävyjä. Kirkkaat ja tarttuvat aksentit ovat sallittuja.

Verhojen käyttöä on harkittava. Nykyaikaisempi vaihtoehto on sijoittaa ne olohuoneeseen ja lasitettuun verantaan.

Videossa: maalaistalo chalet tyyliin

Kuinka sisustus sopii kodinkoneisiin?

Jos vanhoissa päivissä kestää tyyli oli yksinkertainen, nyt on vaikeuksia siitä, miten sovi tähän sisustukseen kodinkoneet. Loppujen lopuksi kaikki sähkölaitteet on valmistettu muovista ja niiden väriliuos ei sovi ympäröivään sisätilaan. Mutta on olemassa tie ulos - kompromissi.

Yksinkertaisin tapa on puukoteloihin rakennettu tekniikka. Joten edessä on tavallinen puinen ovi ja sen takana - pesu tai astianpesukone. Tällainen asia kuin jääkaappi, voit helposti sovi sisätiloihin, tärkeintä on valita se oikein. Metallista valmistettu jääkaappi näyttää hyvältä keittiössä tällaisen sisustuksen kanssa.

Keittiö chalet tyyliin

Sisustuksen yksityiskohdat

Sisustuksen tuominen lähemmäksi alppitalon kuvaa, tarvittavat tiedot auttavat:

  • kuvat. Seinien päälle pitäisi sijoittaa suurikokoisia kuvia. Taideteosten aiheet ovat luonto ja eläimet.
  • Metsästyksen aiheet. Kiväärit, täytetyt eläimet - kaikki tämä luo ilmapiirin talon tyylin chalet.
  • Luonnonmateriaalit. On suositeltavaa käyttää luonnollista nahkaa, villaa ja pellavaa tekstiilejä.
  • valaistus. Suurien vanhojen kattokruunujen lisäksi on syytä täydentää sisustusta kynttilöillä. Yleisen valaistuksen tulisi luoda lämmin ja kodikas tunnelma.

Makuuhuone chalet tyyliin

Sisustussuunnittelu kaupunkitalossa

Alppityylinen sisustus voidaan lisätä kaupungin huoneistoon. Mutta maalaiskullan asuntotuotannon suunnittelussa olisi otettava huomioon joitakin ominaisuuksia. Koska pääominaisuus on puu, on parasta käyttää vaaleita värejä chalet-tyyppiseen asuntoon. Pienen koon takia tumma puu muuttaa asunnon hökkeliin ja siinä ei ole mitään mukavuutta. Tärkein esijännitys tulisi tehdä massiivisissa lattiarakenteissa.

Seinät on lopetettava käyttämällä teksturoitua kipsiä. Tämä soveltuu tällaisiin väreihin: beige, kerma, norsunluu.

Asunnon sisustus chalet tyyliin

Keittiön puutteellinen tilanne voi muuttua plusksi, on helpompi luoda tunnelmaa. Lattia on peitetty puulla tai laattoilla, jäljittelemällä kiviä. Pöydät on myös valmistettava kiveä. Lisää aitous ja avaa ylätarvikkeiden ovia. Erinomainen ulkonäkö eri mausteisiin, mausteisiin, kuivattuja yrttejä ja muita keittiötarvikkeita. Syömisen taulukko olisi valmistettava puusta. Sen pinnalle voidaan asentaa tällainen koriste, kuten kuparilanka. Ilmapiiriä täydennetään takorautavalaisimella.

Keittiö chalet tyyliin

Olohuoneessa perinteinen takka voidaan korvata sähköllä. Voit säästää tilaa kokoamalla kynttilänjalkoja. Kalusteiden tulee olla pehmeitä ja suuria. Sohvan sijoittaminen on parempaa kuin matto ja koristeelliset tyynyt. Jotta ei voitu poistaa ylimääräistä tilaa asunnosta, on mahdollista leikata seinät puun kanssa täysin, mutta vain kolmanneksella tai puoli. Tällaiset erikoiset puupaneelit täydentävät kokonaissuunnittelua, samalla kun asunto ei näytä olevan ylikuormitettu puulla.

Älä unohda täytettyjä eläimiä, niitä voidaan ripustaa sohvalla.

Makuuhuone chalet tyyliin

Chalet-tyylisessä makuuhuoneessa voi olla enemmän puisia elementtejä. Seinä on puusta sänkyyn tai kattoon. Se näyttää hyvältä ja sänky, jossa on puinen pääty, kaikki huoneen tekstiilit tulisi tehdä luonnollisista materiaaleista. Ominaisuus asuinkunnan asunnossa on lisäys sisustuksen tyyliin chalet modernit yksityiskohdat. Siksi asunto, jossa on chalet-tyylinen sisustus on jatkuva kokeilu ja uudet ideat.

Chalet-tyylien salaisuudet ja idea kaappien sisustuksesta (2 videota)

Alppityyliin sisustettuja ideoita (36 valokuvaa)