Maleri af vægge: Vælg farve (+30 billeder)

Maleri af vægge: Vælg farve (+30 billeder)

Kosmetisk reparation i en lejlighed er et rum for kreativitet og selvudfoldelse. Hvilken teknologi at vælge, hvilke materialer der skal vælges? Før malingen af ​​lejlighedsvægge begynder i farver, kan det indvendige billede vise sig at være en eksperimentel jord.

maleri af lejlighedens vægge i farver

Lad os designe

Akrylmaling er den mest populære på markedet. De har næsten ikke lugte, udsender ikke giftige stoffer, det er bekvemt at arbejde med dem. En anden fordel er valgmulighedernes rigdom. Hovedmaling er hvid, men du kan tilføje pigmenter og få en bred vifte af farver og nuancer. Du kan kun "hvidvaskes" væggene. Af den måde skinnede den europæiske kvalitet i sin oprindelige form hvidhed: hvide vægge i stuen, korridoren og køkkenet, hvide vinduesrammer, hvide døre.

male vægge i lejlighedens farver

I dag er interiøret flerfarvet, men hvide vægge har nogle fordele. De tjener som en fremragende baggrund for malerier, dekorative ornamenter, gardiner, køkkenplanter.

male vægge i lejlighedens farver

Hvis du vil sprede farveskalaet, skal du vælge farveindstillingerne korrekt. Design - et omfattende videnområde, der tager højde for lovens opfattelse, farvernes kompatibilitet, deres gensidige indflydelse. Når selvreparation er værd at huske nogle af de mest universelle regler.

Her er nogle af dem:

  • Gangens farve bør ikke være lysere end væggene i stuen og soveværelset;
  • I tilstødende rum bør vægternes nuancer harmonisere og ikke skabe en dissonans.

male vægge i lejlighedens farver

For eksempel kan en entré, malet i farver "kaffe med mælk" sameksistere med en stue, som har en lys-beige eller hvid, eller opal farve. I hallen kan farven være varm eller hvid, eller bestå af flerfarvede farvefragmenter.

Væggene i køkkenet kan have en lys farve, men man bør ikke vælge de irriterende toner. Pas ikke på rød, lyserød, lys orange farve. Lysegrøn eller oliven eller gul, selv terracotta kan være en god løsning.

male vægge i lejlighedens farver

Eksperimenter på computerskærmen

For at undgå skuffelse og frustration efter at malerne tørre, skal du først reparere på computerskærmen. Til din rådighed - et kamera og en computer; brug Photoshop eller anden tilgængelig software, de vil hjælpe med at bestemme hvilken farve der er bedre. Design et stue design, male et værelse med møbler på computerskærmen. I designprogrammerne er der anbefalinger om farvernes kompatibilitet og eksempler på færdige stilistiske løsninger.

male vægge i lejlighedens farver

Interiørfotografering spiller en vigtig rolle. De har møbler, vinduer og døre, tilstødende værelser. Du kan male væggene i forskellige farver i den virtuelle stue og se hvordan de harmonerer med det eksisterende interiør.

male vægge i lejlighedens farver

Ved hjælp af grafikprogrammer fylder vi væggene med forskellige farver. For at erstatte pigmenterne hurtigt, skal væggene på skærmen først "rense", slette baggrunden fra dem. Derefter udføres fyldfarven med det samme.

Du kan eksperimentere med dekorative elementer med en anden farve af vægge i stuen, i køkkenet, i gangen, bestemme hvilket design der passer mere til dit hjem.

male vægge i lejlighedens farver

Hvis du er seriøst interesseret i design, kan du finde på internetbiblioteker med tip af farvepigmenter. Egnede pigmenter behøver ikke findes i en nærliggende butik: valget er bredere på internettet, og pakker med pulvere er lette og kan leveres uden problemer via mail.

male vægge i lejlighedens farver

"Officielle" og "hjem" farver af blomster

"50 gråtoner", samt nuancer af blå og turkis er almindeligt brugt til maling af vægge, men dette - "kontor" maling, bruges de til vægge i kontorer og industribygninger. I lejligheden, i stuen eller soveværelset, er disse farver ikke særlig passende, et værelse eller køkken skal males i varmere farver.

Grå farve selv ser kedelig ud i stuen, men dens kombination med hvide og chokoladefarver kan være spektakulær og elegant. Den visuelle effekt afhænger af hvilken af ​​de gråtoner du vælger.

male vægge i lejlighedens farver

For et hjem interiør er de mindre formelle valgmuligheder foretrukne: gul, kaffe, lyserød, abrikos og så videre. Kombinationen af ​​farver kan ikke helt tilskrives smagsårsagen. Designere ved, at kombinationer kan give en fremragende effekt, farverne bør harmonisk understrege hinanden; men ukorrekt udvalgte nuancer kan tværtimod undertrykke hinanden eller forårsage en følelse af dissonans.

male vægge i lejlighedens farver

En person, der har en intuitiv følelse af farve, vil finde succesfulde kombinationer af forskellige nuancer af grønne eller forskellige nuancer af blå. Grønne nuancer forbundet med skovenes farver kan påføres i striber af forskellig bredde, og resultatet kan være anderledes. En sådan modig væg er ikke egnet til at placere malerier på den, men denne løsning kan vælges til korridoren, gangen, badeværelset. Lige passende er vekslen af ​​lyseblå og blå fragmenter på badeværelset.

Røde eller orange farver anbefales til brug i køkkenet eller spisestuen, men bemærk at et design med for varme farver kan stimulere spænding og øge appetitten.

male vægge i lejlighedens farver

Farver i to eller flere farver

Hvordan vil stuen, malet i to farver, se? Sådanne farvelogger bruges til at opdele rummet i zoner. For eksempel kan en niche males i en mere mættet skygge end det åbne rum på rummet.

male vægge i lejlighedens farver

Succesfulde kombinationer kan betragtes som lysegul og rig gul, kaffe og cremefarve, beige, brun og hvid. Det giver ingen mening at komplicere og fragmentere farvefragmenterne i lejligheden for meget. Når man ser på eksempler på godt design, kan man se, at fragmenter af forskellige nuancer, skiftevis, kan visuelt øge eller formindske rummet.

Stuen eller spisestuen kan betinges opdelt i zoner, der er resistente over for planter, et sofabord eller andet møbel samt malerierne.

male vægge i lejlighedens farver

En lille zone beregnet til afslapning, læsning, samtale kan have vægge malet i abrikos farve eller sand farve og rum, der vender mod vinduet, kan males i lys gul farve. Brugen af ​​kontrasterende vægge i køkkenet kan være meget interessant; Kontrast i dette tilfælde kan visuelt udvide et lille rum.

male vægge i lejlighedens farver

Designet bruger ofte maleri i kontrastfarver: hvid og sort, rød og grøn, blå og gul. Når man maler vægge, kan sådanne kombinationer anvendes, men ikke som regel, men snarere som en undtagelse. Rød farve i farvningen af ​​værelser er næsten ikke anvendt - det er en aggressiv farve, der forårsager angst, intensiverende stress. Men individuelle røde fragmenter på en grøn baggrund kan være meget effektive.

Brugen af ​​røde kan studeres som et eksempel på orientalske tæpper: disse elementer i Rusland er traditionelt indrettede og isolere gulve og vægge, og tilstedeværelsen af ​​røde syntes uhensigtsmæssig, fordi den balancerer detaljerne i hvide, sorte, brune og andre farver.

male vægge i lejlighedens farver

Vælg en stilløsning

Designspecialisten designer udsmykningen af ​​værelset i overensstemmelse med en bestemt stil. Der er et stort antal stilarter, og valget af en af ​​dem bestemmer farveskala, indretning, møbelvalg. Eksempler på stilarter: klassisk, moderne, barok, land, højteknologi og så videre. Stilbeslutningen er valgt på forhånd, møbler, inventar, møbler skal svare til det, og væggene er malet i overensstemmelse med stilen.

male vægge i lejlighedens farver

For stilen med barokmaleri gælder der som regel ikke mere passende vægge med dekorative tapet. Malerier vægge svarer til sådanne stilarter som minimalisme, hi-tech, land.

male vægge i lejlighedens farver

Minimalisme indebærer en farve i en farve, neutral farve. Meget mere har et land og en moderne stil til fantasier og kreativitet. Her er dristige forsøg og originale løsninger mulige. Ved maling ved hjælp af en stencil kan en væg påføres billede kontrastfarve.

male vægge i lejlighedens farver

Folklore stil og land foreslår maleri, der efterligner naturlige materialer: træ eller sten. Disse stilistiske løsninger er passende i køkkenet.

Video Galleri

Fotogalleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

85 − = 77