Mitä sekoittaa värejä persikanväriksi?

Mitä sekoittaa värejä persikanväriksi?

Väri - yksi maailman visuaalisen käsityksen osista, se vaikuttaa mielialaan ja huomaamattomasti ohjaa käyttäytymistä. Sisätilojen missä tahansa huoneessa: keittiössä, makuuhuoneessa, lastentarhassa, ensisijaisesti valitaan seinien väri. Jotta sisätilat olisivat suotuisat majoittuessa talossa, sinun on valittava värimalli suosikkiääniisi.  Yksinkertaiset värit eivät aina täytä värjäysvaatimuksia, mutta ne ovat luonteeltaan luonnollisten sävyjen luomista. Sekoittamalla maaleja saadaan useimpia sävyjä mahdollisimman laaja valikoima värejä. Ajattelemalla, miten saada persikan kukkivat värin yhdistelmästä, hallitse teoriaa ja päästä käytäntöön.

Peach-väriset sävyt

Perusvärit sekoittamiseen

Peach väri - kevyt, iloinen, vaaleanpunainen kermainen, jossa on useita sävyjä. Jos katsot tätä persikkaa, voit erottaa monet sävyt, taiteilijan silmät pitävät enemmän kuin kolme kymmentä otsikkoa. Punainen, käytännöllisesti kirkasta auringon lämmitettyä tynnyriä vähitellen muuttuu kosketukseksi ruusuiseksi ruumiilliseksi, vähitellen tasaantuu ja muuttuu vaaleankeltaiseksi. Väkivalta riittää yhden pienen hedelmän! Ja ne ovat kaikki herkullisia, lämpimiä, joilla on assosioituneita yhteyksiä vuoden aikaan, runsaus, lapsuus, huolimattomuus, ilo.

Väkivalta riittää yhden pienen hedelmän!

Persikka ja sen sävyt

Nämä tunteet myös haluat tuoda kotiisi: käytä keittiön seinämiä, aseta makuuhuoneeseen, piilota verhot taitteisiin ja roistoa koko talon sisätiloihin. Moderni muotoilu käyttää koko palettia luonnon sävyissä, se yhdistetään objektiiviseen sisätilaan kaupunkien asunnon filosofiaan.

Sisustuksen pastellisävyjä.

Kun katselet tarkasti persikan sävyjä, voi olla monia. Yksinkertainen tapa valita maali seinille on valita valmis maali varastoon, joka sisältää sanan "persikka". Saatavilla olevat sävyt voidaan katsoa erityisellä värivalikolla. Ral on rakennusmessujen jokaisessa maalin ja lakan osastossa ja päättää varjossa, saat oikean määrän litraa maalia. Samassa paikassa voit ymmärtää, mikä väri sopusointuisesti yhdistyy valittuun sävyyn.

Seinämaali

Yksinkertainen tapa ei ole aina sopiva, niille, jotka haluavat saada tiettyä sävyä, sinun on panostettava. Suunnittelu talosi kannattaa vaivaa. Perusvärejä värien sekoittamiseen persikanvärillä: punainen, keltainen, valkoinen, ruskea, vihreä - riippuu persikan väristä, jonka haluat saada. Loppujen lopuksi on vaalea persikka, hieman kypsä persikka, vaaleanpunainen persikka, kypsän persikan väri, koska se yhdistyy luonnossa.

On olemassa useita sävyjä. On vaalea persikka, hieman kypsä persikka, vaaleanpunainen - persikka, kypsän persikan väri!

Triple paletti persikan varjossa

Mitä ja miten maaleilla

Peach-sävy saapuu luonnollisen värialueen lämpimään palettiin. Etsi esimerkki, jonka haluat toistaa: pala kangasta, paperia, tapettia, värivalokuvaa ja persikanväristä ihoa Salvador Dalin esimerkin mukaan.

Valmista materiaalit:

  • valokuva suosikki sisustus;
  • suuri paperiarkki;
  • maalit: punainen, keltainen, valkoinen, ruskea, vihreä; harjalla;
  • Kertakäyttöinen levy tai taiteellinen paletti maalien sekoittamiseksi;
  • paletti veitsi tai lusikka maaliin annosteluun;
  • keppi sekoittumiseen.

Sekoita useita värejä

Jatka sävytystä! Lisää paperiin värisäyte. Laita paletin päälle pohja valkoinen maali, lisää siihen hieman punaista ja keltaista - sekoita. Sekoitetaan, kunnes saadaan kiinteä väri. Tee muutamia lyöntejä näytteen värin vieressä, niin se on niin sanottu tahra. Ensimmäinen osoittautuu vaaleanpunaiseksi valkoiseksi sävyksi, jatka annostuksen lisäämää maaleja, tarkoitusta - persikanväriä väriaineessa. Luovaa impulssia prosessissa, älä unohda proosaa: jos haluat maalata suuren alueen, sinun on kirjattava sekoitettavien värien mittasuhteet, muuten tulos on hyödyllinen vain pienille esineille. On syytä tehdä taulukko ja kirjoittaa siihen tietoja.

Sekoitus ja perusmaalin värit.
Perusvärien sekoittaminen, saat persikan useisiin sävyihin.

Jos ensimmäinen värjätty tulos ei täsmää, jatka lisää pieniä määriä maaleja ja näytteitä jokaisen askeleen jälkeen. Katso tarkasti varjosta, ehkä se on ruskeampia tai vihertäviä sävyjä. On tärkeää, että jokaiselle värille annetaan kuiva, märkä tahra kuivuneesta, voi erota. Ota huomioon myös värin voimakkuus: ehkä sävy on jo valittu, mutta värin voimakkuus on liian korkea - lisää liuotinta tai vettä riippuen käytetyistä maaleista. Tämän vaiheen avulla voit saada pehmeän pastellin, vaalean persikanvärin.

On tärkeää, että kukin väri kuivuu kuivaksi, märkäksi, voi erota!

Paletti vaaleanpunaisista persikanväristä
Peach paletti sävyissä

Valinnan helpottamiseksi käytä kokeneiden käsityöläisten neuvoja: Peach väri saadaan yhdistämällä tumman suklaan värit oranssilla ja pisaralla vihreällä. Tee oikea väri omien ponnisteluiden ansiosta erittäin kiitettäväksi. Oikeastaan ​​jokainen sekoitettu värit yhdistettynä lopulliseen persikkaan. Sisustussuunnittelu näissä sävyissä on harmoninen.

suklaa oranssi vihreä persikanpehmeä
punainen,

tulipunainen,

keltainen (pudota),

vihreä

tulipunainen,

keltainen

sininen,

keltainen

Suklaa, oranssi,

vihreä (pudota)

Gamma persikanväristä
Lisävarusteet ja täydentää persikanväriä sisätiloissa.

Peach väri ja kaikki sen sävyt sopivat keittiöön, makuuhuoneeseen, lastentarhaan. Hallin suunnittelu edellyttää pehmeän alueen vahvistamista tummemman kustannuksella, ja olohuoneessa on erilaisia ​​sävyjä ja muita aksentteja. Tämän vuoksi verhot, tyynyt ja tarvikkeet sopivat. Makuuhuoneessa on yhdistelmä pastellivärejä ja valkoisia värejä.

Peach väri sisustuksessa

Sisätilojen jokaisen huoneen talossa on arvokas luova lähestymistapa. Suunnittelu perustuu yhteiseen käsitteeseen ja tietoon värejä, muotoja ja tilaa vaihdettaessa sisätiloissa. Vaikka makuuhuoneessa, keittiössä, olohuoneessa on erillinen projekti, yleinen idea, väri yhdistyy. Verhoilla, joilla on sama kuvio tai koostumus, pelataan yleisellä ilmapiirillä.

Maalatut seinät keittiössä
Varjojen sävy seinillä tekee keittiöstä mukavampaa.

Vaalean persikan väri soveltuu mihin tahansa huoneeseen. Vauvojen vaaleanpunaisten värien taimitarhan suunnittelu on vauvan luonnollinen ympäristö ja se yhdistetään eri muunnelmissa. Hän rauhoittaa, rauhoittaa, sallii lapsen keskittyä, luottavainen. Lastenhuoneen suunnittelussa seinät sopivat tapetti persikka varjossa tai väriä valitun värin. Lisävarusteita varten valitse harmoninen väriyhdistelmä: oranssi; valkoinen, aseta aksentti sinisiä tai vihreitä hahmoja, leluja, kehyksiä. Verhot ikkunat täydentävät täydellisesti sisustusta tekstiilien kanssa.

Vaaleanpunaisten persikka-värien taimitarhan suunnittelu on erinomainen vaihtoehto. Hän rauhoittaa, rauhoittaa, sallii lapsen keskittyä, luottavainen!

Makuuhuone sävyillä persikanvärillä

Lämminä lumoava persikka väri on mielenkiintoinen makuuhuoneelle - siinä se luo ilmapiirin iloa, rauhallisuutta, lämpöä ja turvallisuutta. Vaaleanpunaiset pastellivärit makuuhuoneessa, verhot, huonekalut eri sävyissä, helpottavat työpäivän kireyttä ja tekevät aamusta iloisia. Ilmastomme osalta tämä on erityisen totta, koska usein me olemme pilvisiä ja makuuhuoneessa on oltava erityisen viihtyisä. Yhdistelmä persikan pistaasipähkinää, omenanvihreää, ruskeaa, valkoista, oranssia, tulppaania pidetään harmonisena. Tämän värimallin makuuhuoneen rakenne on lähempänä luonnollista palettia.

Mukava muotoilu persikanvärillä

Lämmin väreissä olevat keittiöt muuttuvat todella tulisijaksi, jossa koko perhe lentää mielellään. Kaikki varjospektrin sävyt löytävät paikkansa kodikkaaseen keittiöön. Tekstiilit persikka, oranssin värisävyt, ilmoitettu väri verhot, pyyhkeet, pöytäliinat korostavat tyylikkyyttä sisustus. Mitkä lisävarusteet ovat keittiössä, ei ole vaikea määrittää seinien maalaamisen jälkeen. Ehkäpä varjostin taustakuva on tärkeämpi, etenkin ruokasalissa, kuin koko huone keraamisilla laatoilla. Tässä tapauksessa verhot ja muut tekstiilit valitaan yhdistettynä pääasteikkoon.

Peach väri keittiö design

Videogalleria

Kuvagalleria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

+ 65 = 68