Pribor “Sova” iz listov, tkanin in barvnega papirja s predlogami

Jesen je čas čudovitih obrti, saj najdete toliko naravnih materialov v najbližjem parku ali gozdu. In včasih pod nogami! Ugani, o čem govorimo?  Tako je, govorimo o obrti iz listov. Listi so čudovit material, primeren za ustvarjanje aplikacij, obrti in seveda herbarija. Tu lahko najdete različne oblike in barve listov, ki omogoča fantazije, da gredo in izumijo vse vrste parcel. Priznavamo vam mojstrski razred o uporabi sova iz listov s predlogami.

Uporaba

Upoštevajte tudi možnosti za izdelavo aplikacij tkanine, barvnega papirja. In posebna bonusna shema za uporabo kvačkice "Sova".

Začnemo z listi

Uporaba

Potrebovali bomo:

 1. Karton na osnovi vloge;
 2. Suhi listi, po možnosti izbrani v isti barvi ali senci;
 3. Škarje;
 4. Gumbi za oči;
 5. Pištolo za lepila;
 6. Barvni papir.

Uporaba

Prvi korak je, da narišemo silhueto sove na kartonu ali prevedemo natisnjeno risbo. Nato moraš izrezati silhueto in jo prilepiti z listi, jih položiti drug na drugega, prekrivajoč se. Lepilo podmazuje le osnovo, ki jo boste pritrdili, kar je potrebno za učinek šokantnih kril. Prav tako je treba pustiti kraje za oči, kljun in tace.

Iz rumenega papirja smo izrezali dva kroga - to so oči. Gumbi za učence (ali igrače oči) se držijo lepila. Nato smo izrezali kljun in tace ter jih lepili na posebej levo mesto.

Uporabite lahko tudi hiter način izdelave te aplikacije: tu potrebujete samo štiri liste. En velik za prtljažnik, konica enega za drugo uho in dva podolgovata za krila.

Uporaba

Te liste je treba lepiti na karton, izrezati tace iz črnega papirja. Oči izrezane iz papirja. Prav tako lahko lepljate vejico, na kateri bo šunka sedela. Sova listov je pripravljena!

Umetniško delo

Uporaba

Uporaba

Uporaba

Uporaba

Sova je simbol modrosti, zato pogosto darila v obliki sova kažejo globoko spoštovanje dajalca. In če je ovčja koža izdelana iz blaga s svojimi rokami, za takšno darilo sploh ni cenika.

Najbolje je, da uporabite sovo, da naredite klobuček, saj ohranja obliko odlično.

Uporaba

Za sovo iz klobučevine bomo potrebovali:

 1. Čutil je več barv;
 2. Škarje;
 3. Pištolo za lepilo.

Uporaba

Za izdelavo sove iz tkanine potrebujemo vzorce delov telesa, in sicer dva dela prtljažnika, 2 detajle kril, trebuh, notranji in zunanji del očesa (2 vsaka), učence, izliv in 2 noge. Najprej gradimo vzorce na papirju, nato prenesemo do čutilca in izrežemo podrobnosti.

Nato nadaljujte z lepljenjem. Na hrbtu telesa lepimo krila, ki se prekrivajo. Enako velja za tace.

Če je hrček načrtovan kot božična drevesna igra ali ključna veriga, jo obvezno pritrdite na hrbet, pa tudi tačke s krili, na vrhu satenskega traku ali poseben sponko za ključne fobs.

Nato nas namestimo na sprednji del trupa in skrbno lepimo po konturi. Tako se zdi, da so krila in noge med dvema deloma trupa. Potem lepite trebuh, oči, nos na sprednji del trupa.

Če želite, lahko z majhnimi šivi hodite po obrisu vseh podrobnosti, vendar to ni potrebno. Prav tako lahko ovseno kašo naredite mehko, ga napolnite s sinteponom. Toda v tem primeru je potrebno, da se slika popolnoma ne prilepi, vendar pustite luknjo za polnjenje, ki bo po njej potrebno dobro lepiti.

Uporaba

Sova iz tkanine je pripravljena!

Papirna klobasa

Uporaba

Ustvarjanje sova v barvnem papirju je neverjetno preprosto. Za takšne obrti potrebujemo barvni papir, škarje in lepilo.

 1. Izrežite podrobnosti za aplikacijo;

Uporaba

 1. V telesu lepimo oči, kljun in tace;
 2. Okrasimo trebuh z odtisi svetle barve, ki posnemajo perje;

Uporaba

 1. Pripniramo krila proti telesu.

Uporaba

Prav tako lahko naredite sovo barvnega papirja, ki ga uporabljate kot listje dekor. Tako lahko povežete obe tehniki v eno.

Uporaba

Za takšne obrti potrebujemo: karton za podlago, lepilo, vejice, barvni papir za prtljažnik in oči ter listi za krila.

Za začetek smo izrezali podrobnosti o prtljažniku, kljunu in očeh iz barvnega papirja. Nato sprijemo majhne dele v prtljažnik, nato pa liste lepimo kot krila. Iz konic listov izdelujemo tudi ušesa in tace, jih prilepimo na obdelovancu in lepimo obdelovancu in vejico na kartonu, tako da se vejica nahaja pod nogami sove.

Naše papirnate barve so pripravljene!

Uporaba

Uporaba

Crocheting

Uporaba

Uporaba

Sova, kvačkana, bo odličen element dekorja notranjosti in oblačil. Zato je posebna nagrada našega glavnega razreda sheme za pletenje "sova" s kvačkanjem.

Uporaba

Uporaba

Uporaba

Uporaba

Uspešna ustvarjalnost!

Povezani videoposnetki članka

Videoposnetek na temo vam bo pomagal, če želite izvedeti več o aplikacijah owl v različnih tehnikah.