Модеран ентеријер са тапетама у патцхворк стилу (+35 пицс)

Позадина стилу плочица је мешавина овог завршног материјала различите текстуре и текстуре. Поред папира, користе се и други завршни материјали. У продавници можете купити готове позадинске плочице и могуће је направити овај састав и своје руке. Валлпапер пасте током тог могућег зиду у свакој соби - то ће учинити Унутрашњи простор дизајн светле ноте романтизма и оригиналности.

Карактеристике обојених плочица

Овај тип завршног материјала користи се за лепљење зидова у спаваћим собама и дечијим просторијама. Често се декоративна апликација замењује тапетама у кухињи, ходнику и ходнику. Можете их купити, који су направљени у патцхворк стилу, готово у било којој грађевинској радњи.

Модеран ентеријер са тапетама у патцхворк стилу (+35 пицс)

Многи занатлије стварају такав састав од ломљења сами. Најважније је то:

 • комбинована је скала боја флапсова;
 • текстура и текстура су различити;
 • дебљина тапета била је иста;
 • квалитет слике је био на највишем нивоу.

Испоставља се да је обојени патцхворк универзално решење за украшавање било којег ентеријера иу било којој просторији. Такав једноставан, али оригиналан дизајн не захтева посебне вештине. Важно је имати стрпљење да направите успешан састав из позадине. Поред тога, овај стил дизајна не користи само позадине, већ и плочице.

Модеран ентеријер са тапетама у патцхворк стилу (+35 пицс)

Декорација свих зидова у просторији са таквим мозаиком мозаика је знак лошег укуса. Апликација би требало да украси само један главни зид или чак одређену половину. Може бити мала платна која краси зид, иу већини случајева личи на панел или слику.

Патцхворк у унутрашњости

Недавно је популарна новина у дизајну ентеријера постала мозаик. Наравно, не сви могу себи приуштити стицање овог аутентичног мозаика. На замени долазе други начини стварања оригиналних апликација.

У свакој соби такво решење има своје специфичности:

 • У дечијој соби је најбоље користити мелодије за позадину - Пастелне и хладне боје. У соби за девојке се може користити: розе, беж и жуто. За дечаке: зелено, плаво и љубичасто.

Модеран ентеријер са тапетама у патцхворк стилу (+35 пицс)

 • Спаваћа соба може користити различите нијансе, али мора бити пригушена. Међу урезима, светле тачке - црвене, наранџасте и чак и киселе боје - могу се слипати.

Модеран ентеријер са тапетама у патцхворк стилу (+35 пицс)

 • Улаз је обично украшен тоновима песка или Провансовим стилом. Препоручљиво је направити композиције који изгледају као зид од природног камена. И заправо, уместо неких делова, можете користити декоративни камен.

Модеран ентеријер са тапетама у патцхворк стилу (+35 пицс)

 • У ходнику се мозе представити плоцак позадине користећи било коју схему боја. Оригинална и нестандардна решења биће идеална декорација за собу. Коришћени су додатни украсни материјали који су хармонично укључени у ансамбл.

Модеран ентеријер са тапетама у патцхворк стилу (+35 пицс)

Завршни материјал у патцхворк стилу је погодан за украшавање многих модерних дизајна ентеријера. Чак иу стилу минимализма, користе се такви мотиви, иако је палета боја ограничена само са неколико боја. Високотехнолошки, еклектични, кич и поткровље су ти стилови у којима су композитне слике са тапета такође добродошле.

На видео: варијанте декорације зидова у патцхворк стилу.

Занимљива решења

Важно је не само пронаћи одговарајући зид, већ и одабрати потребне параметре. Због нестандардних решења могуће је створити оригиналан зид који ће постати централна атракција унутрашњости собе.

Да направите композицију сламова тапета изгледате стварно фантазијом, важно је да све до најмањих детаља размишљате:

 • облик и величина;
 • комбинација боја;
 • комбинација текстуре;
 • додатни украсни материјали.

Стандардна апликација за патцхворк је обично квадрат или правоугаоник. Али можете користити друге мотиве - полигон, круг, троугао. "Слику" можете окретати декоративним рамом или стандардним дрвеним оквиром.

Модеран ентеријер са тапетама у патцхворк стилу (+35 пицс)

Оригинално решење ће бити декорација зида не само префабриковане позадине, већ се пресецати на делове позадином. Сви делови се меша заједно и недоследно лепљени на зидове. Такав мозаик се комбинује са већ завршеним материјалом.

Занимљиве композиције могу бити представљене следећим сликама:

 • Шаховска табла. Погодан за минималистички и класичан стил ентеријера.
 • Комбинација патцхес на којима су исписани отисци.
 • Користите додатне декоративне материјале који се уклапају у ансамбл.

Модеран ентеријер са тапетама у патцхворк стилу (+35 пицс)

Најједноставнији радови на патцхворку су лепкови готова платна, који су представљени великом сортом. Многи дизајнери користе ову конструкцију дизајна како би простор добили посебну шик. Овакво платно може заменити многе елементе и декорације дизајна.

Позадина из позадине у патцхворк стилу (1 видео)

Занимљиве комбинације (35 фотографија)